Νεκρό και το 13χρονο αγόρι που αγνοούνταν στο Μάτι

HomeΚοινωνικά

Νεκρό και το 13χρονο αγόρι που αγνοούνταν στο Μάτι

Από τον Σταμάτη Β. Τουλάχιστον 10 παιδιά έχασαν την ζωή τους στην φωτιά, αν και ο αριθμός μπορεί να είναι μεγαλύτερος. Νεκρό είναι το 13χρονο αγ

Νέα Ζηλανδία:Επίθεση ενόπλων σε δύο τεμένη με πολλούς νεκρούς
Κάντε κάτι με την σχολική Βία τώρα, για το Θεό όχι άλλος θάνατος παιδιού!!!!
Στους 87 οι νεκροί από τις φωτιές. Κατέληξε 62χρονος διασωληνωμένος

Από τον Σταμάτη Β.

Τουλάχιστον 10 παιδιά έχασαν την ζωή τους στην φωτιά, αν και ο αριθμός μπορεί να είναι μεγαλύτερος.

Νεκρό είναι το 13χρονο αγόρι που αγνοούνταν στο Μάτι από το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η καταστροφική πυρκαγιά έφτασε στον οικισμό.

Το Χαμόγελο του Παιδιού, που νωρίτερα είχε εκδώσει συναγερμό για τον Δημήτρη Αλεξόπουλο, ανακοίνωσε πως ενημερώθηκε από την μητέρα του ότι το άτυχο παιδί ταυτοποιήθηκε ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας.

Η οργάνωση επισημαίνει πως εξαρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι επρόκειτο για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση, «καθώς δεν υπήρχαν σαφή στοιχεία που να συνηγορούν στο αντίθετο».

Η τραγική κατάληξη της έρευνας για τον Δημήτρη Αλεξόπουλο έρχεται λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως και τα δύο 9χρονο δίδυμα κορίτσια της οικογένειας Φιλιππόπουλου έχασαν την ζωή τους στην φωτιά, μαζί με τον παππού και την γιαγιά τους.

Σε τουλάχιστον 88 ανέρχονται οι νεκροί της πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική, ενώ αδιευκρίνιστος παραμένει ο αριθμός των αγνοούμενων.

Σύμφωνα με τα όσα είναι έως τώρα γνωστά, τουλάχιστον 10 παιδιά έχασαν την ζωή τους στην φωτιά, αν και ο αριθμός μπορεί να είναι μεγαλύτερος.

Η διαδικασία ταυτοποίησης των πτωμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ χθες Παρασκευή ολοκληρώθηκαν οι νεκροψίες – νεκροτομές.

Πηγή: https://www.skai.gr

COMMENTS

WORDPRESS: 0