Ανδρέας Γιακουμάκης, πατέρας Βαγγέλη Γιακουμάκη: Διακαίωση για το παιδί μου….

HomeΚοινωνικά

Ανδρέας Γιακουμάκης, πατέρας Βαγγέλη Γιακουμάκη: Διακαίωση για το παιδί μου….

Από τον Σταμάτη Β. Η εισαγγελική πρόταση για ενοχή των 8 από τους 9 και ο χαρακτηρισμός " συμμορία " είναι μια δικαίωση για τον πατέρα του Βαγγέλη

Η Δήμητρα Τζιαρλή αποκλειστικά στο Πάμε Αθλητικά
Και κάπως έτσι απελευθερώθηκαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μας!!!
Γιάννης Παθιακάκης 08/02/2002 – 08/02/2018 πέρασαν κίολας 16 χρόνια

Από τον Σταμάτη Β.

Η εισαγγελική πρόταση για ενοχή των 8 από τους 9 και ο χαρακτηρισμός ” συμμορία ” είναι μια δικαίωση για τον πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη Ανδρέα και για το ίδιο του το παιδί που έφυγε τόσο άδικα.

Την Παρασκευή η απόφαση!!!

«Για μένα η πρόταση του εισαγγελέα είναι μια δικαίωση για την μνήμη του Βαγγέλη. Για να φανούν οι αξίες ενός ανθρώπου έπρεπε να χαθεί;» τόνισε αμέσως μετά μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ανδρέας.

Ενοχή των 8 Κρητικών για τα βασανιστήρια στον Γιακουκάκη
Συγκεκριμένα την ενοχή των 8 Κρητικών για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και την αθώωση του ενός, πρότεινε ο εισαγγελέας έδρας στην υπόθεση του άτυχου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Στο δικαστικό Μέγαρο οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη
Συγκινησιακά φορτισμένοι, πιασμένοι χέρι- χέρι στο δικαστικό Μέγαρο των Ιωαννίνων βρέθηκαν και πάλι οι γονείς του, που ζητούν δικαίωση. Οι Κρητικοί φέρονται, σύμφωνα με μαρτυρίες, να έριχναν καυτό νερό στο πρόσωπο και το λαιμό  του Βαγγέλη, να τον κλείδωναν σε ντουλάπες, να τον πατούσαν και να τον κρεμούν από το παράθυρο. «Μιλούν για πλάκες ενώ στην ουσία προκάλεσαν κακό παιδί μας. Όλα όσα ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι και οι μάρτυρες ότι ενεργούσαν σαν φίλοι, σήμερα αποδείχθηκε ότι ήταν ψέματα.  Ο Βαγγέλης ήξερε και είχε αξίες αυτοί, επιβεβαιώθηκε ότι δεν έχουν τίποτα», είπε ο Ανδρέας Γιακουμάκης.

«Χάθηκε πολύτιμος χρόνος»
Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη ζητά μια απάντησή στο γιατί έχασε το παιδί του άδικα πριν από τέσσερα χρόνια στην Γαλακτοκομική σχολή Ιωαννίνων. «Όλα αυτά τα χρόνια χάθηκε πολύτιμος χρόνος παραγράφηκαν αδικήματα που διέπραξαν, όμως ο Βαγγέλης δικαιώνεται», τονίζει ο κ. Γιακουμάκης
Η δίκη θα συνεχιστεί την Πέμπτη, ενώ η απόφαση αναμένεται έως την Παρασκευή.

Πηγή: iefimerida.gr

COMMENTS

WORDPRESS: 0