Η “sexy  καλλονή” από την Θεσσαλονίκη Νάνσυ Πήττα θαμπώνει τους πάντες!!!

HomeΑφιερώματαHot

Η “sexy καλλονή” από την Θεσσαλονίκη Νάνσυ Πήττα θαμπώνει τους πάντες!!!

Από τον Σταμάτη Β. Η Νάνσυ Πήττα έγινε γνωστή από την παρουσία της στο ριάλιτι " GAME OF LOVE " και από την πρώτη στιγμή που την είδαμε είπαμε ότι

Η ωραία ” Ελένη” της Κρήτης η Έλενα Μαρή είναι Πάμε Αθλητικά!!!
Στον Βόλο η διασκέδαση έχει όνομα… La Boom Club!!!
Το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ είναι εδώ και ονομάζεται Αγγελική Βιντσιλαίου!!!

Από τον Σταμάτη Β.

Η Νάνσυ Πήττα έγινε γνωστή από την παρουσία της στο ριάλιτι ” GAME OF LOVE ” και από την πρώτη στιγμή που την είδαμε είπαμε ότι με το απίστευτο κορμί της και τις τέλειες αναλογίες θα μας καθηλώσει…και όχι μόνο!!!

Η πανέμορφη Νάνσυ η Θεσσαλονικιά γυναικάρα έχει όλα τα προσόντα για να κάνει λαμπρή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ που τόσο πολύ αγαπάει.

Η γνωριμία της σε εμάς από το ριάλιτι ήταν η αρχή. Έκτοτε την Νάνσυ την ακολουθούν χιλιάδες θαυμαστές είτε στο instagram της είτε στο facebook  της που και στα δυο μας ανταμοίβει με πολύ sexy φωτογραφίες της!!!

Να πούμε φυσικά ότι η Νάνσυ έχει σπουδάσει Γεωπονική αλλά δεν το ακολούθησε καθώς την κέρδισε ο χώρος του μόντελινγκ μιλάει 2 ξένες γλώσσες και απλά είναι ένα γυναικείο πολυβόλο που στο πέρασμα της προκαλέι τους άντρες και όχι μόνο….

Η Νάνσυ έιχε συμμετάσχει με επιτυχία και σε 2 διαγωνισμούς ομορφιάς. Στο πρώτο το 2015 είχε βγει ” STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΣ 2015″ και στον δεύτερο ένα χρόνο μετά είχε βγει ” STAR HELLAS 2016 “!!!

Δεν μας έκανε τρομερή εντύπωση καθώςμε τέτοια ομορφιά ήταν αναμενόμενο να έβγαινε STAR!!!

Το νεαρό της ηλικίας της δείχνει ότι η Νάνσυ έχει πολύ μέλλον ακόμα στον χώρο που έχει επιλέξει και εμείς δεν έχουμε παρά μόνο να την απολαύσουμε σε ότι κάνει!!!

Με τις φωτογραφίες της απλά προκαλεί χαμό και το ξέρει καλά να το κάνει αυτό….

Απολαύστε την καλλονή Νάνσυ Πήττα και θα καταλάβετε….

COMMENTS

WORDPRESS: 0