HomeΑφιερώματαΚοινωνικά

Χρόνια Πολλά Μυρτώ!!!Καλή και σύντομη ανάρρωση!!!!

Το Πάμε Αθλητικά με αφορμή την μεγάλη ημέρα την Κυριακή καθώς γιόρταζε η Παναγία η Μυρτιδιώτισσα δεν ξεχνά και εύχεται στην άτυχη Μυρτώ χρόνια πολλά κ

Όλοι τους και μόνοι μας ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΟΥ!!!!
Χάσαμε 0-1 αλλά με την φωτοβολίδα ευθείας βολής τι θα γίνει…. ???
Αλέξανδρος Πετρίδης και Μαρία Σαατσάκη μαζί στην παραλία…

Το Πάμε Αθλητh-DEFAULT-628x314ικά με αφορμή την μεγάλη ημέρα την Κυριακή καθώς γιόρταζε η Παναγία η Μυρτιδιώτισσα δεν ξεχνά και εύχεται στην άτυχη Μυρτώ χρόνια πολλά και ταχεία ανάρρωση από την ζημιά που της προκάλεσε ο Πακιστανός.

Με αφορμή την ονομαστική της εορτή ανά δημοσιεύουμε το άρθρο μας για το θέμα της κοπέλας από τις 22 Ιουλίου με Τίτλο ” Η Μυρτώ ξεχάστηκε? Γιατί? Ο Πακιστανός θα τιμωρηθεί???? “.
Καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο…

Η άτυχη Μυρτώ βρισκόταν για διακοπές στην Πάρο και έμελλε να πέσει θύμα μιας άνισης επίθεσης από τον Πακιστανό.

Τρία χρόνια ακριβώς μετά σαν σήμερα από την τραγική επίθεση που δέχτηκε η άτυχη αλλά πολύ δυνατή μικρή Μυρτώ δίνει κάθε μέρα μάχη στο να καταφέρει να ξανά σταθεί όρθια και να μιλήσει.

Όλα αυτά επειδή ένας ανώμαλος, τέρας ο Πακιστανός (δεν έχω κάτι με τους Πακιστανούς ή γενικά με τους ξένους προς Θεού) με το έτσι θέλω θέλησε να βιάσει και να σκοτώσει ένα αθώο κοριτσάκι.

Όταν λέω σκοτώσει αν και αυτός ήταν ο σκοπός του (δεν τα κατάφερε ευτυχώς όμως) εννοώ ψυχικά και σωματικά καθώς η Μυρτώ ήταν φυτό, αλλά  με την πάροδο του χρόνου και τους αγώνες που δίνει η ίδια και οι δικοί της μέρα με την μέρα θα τα καταφέρει και είμαι σίγουρος για αυτό.

Η βάναυση επίθεση που δέχτηκε η Μυρτώ είχε συγκλονίσει για ακόμα μια φορά την Ελλάδα αλλά πάλι μετά από καιρό όπως έχω αναφέρει και σε άλλα παρόμοια άρθρα ξεχάστηκε

Στο πλευρό της Μυρτώ κάθε μέρα κάθε λεπτό η μητέρα της που δίνει και εκείνη την ίδια μάχη με την Μυρτώ στο να καταφέρει να ξανά γίνει όπως ήταν πριν την άγρια επίθεση που δέχτηκε.

Η μητέρα της πληγωμένη βαθιά για τα όσα πέρασε και περνάει το παιδί της αλλά με τεράστια δύναμη ψυχής και σώματος ελπίζει να δει την Μυρτώ ξανά να χαμογελάει και να περπατάει.

Πιστεύει στο Θαύμα αυτό γιατί κάπως έτσι το περιγράφει και το ίδιο εύχομαι και εγώ και παρακαλάω να γίνει.

Εύχομαι αυτό να μην το ζήσει κανένα παιδί ποτέ και πουθενά.

Τρέμω στην ιδέα και μόνο καθώς μεγαλώνω δυο παιδάκια και οι κίνδυνοι έξω είναι πάρα πολλοί.

Οι εποχές έχουν αλλάξει προς το χειρότερο, εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου ειδικά τα καλοκαίρια να είμαι όλοι την ημέρα έξω να παίζω και να μαζεύομαι το βράδυ όταν έπεφτε το φως του ηλίου. Δεν είχαμε την αίσθηση του φόβου γιατί δεν υπήρχε, η μάλλον υπήρχε αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό.

Οι πλατείες ήταν γεμάτες από παιδάκια και συνοδευόντουσαν ελάχιστα από γονείς.

Τώρα οι πλατείες ναι μεν έχουν παιδάκια αλλά με την παρουσία γονέων μαζί.

Στις γειτονιές παλιά βγαίναμε παίζαμε όλα τα παιδάκια είτε μεγάλα είτε μικρά, τώρα δεν βλέπεις ούτε ένα παιδάκι έξω καθώς οι γονείς φοβούνται να τα αφήσουν έξω μόνα τους να παίξουν και έχουν απόλυτο δίκιο. Δίκιο έχουν όμως και τα παιδιά που θέλουν φυσιολογικά να βγουν να παίξουν, τα σημερινά παιδιά έχουν μεγαλώσει μαζί με μια τηλεόραση ή ένα pc ή τις ηλεκτρονικές κονσόλες παιχνιδιών.

Όλο αυτό όμως με τον φόβο και την στέρηση των παιδιών να χαρούν τις πλατείες και τα πάρκα πρέπει να τον σταματήσουμε.

Πρέπει η ίδια η πολιτεία επιτέλους να πάρει σοβαρά μέτρα και να τιμωρηθούν όλοι όσοι κάνουν οτιδήποτε κακό σε παιδιά και γενικώς.

Η τιμωρία θα πρέπει να είναι παραδειγματικά αυστηρή και χωρίς επιστροφή!!!

Αλήθεια κύριοι ο Πακιστανός δράκος που ασέλγησε στην μικρή Μυρτώ θα τιμωρηθεί ποτέ?

Τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση?

Γιατί την τρενάρουν?

Είναι λέει πολιτικός κρατούμενος και διάφορα τέτοια.

Μας κοροϊδεύετε?

Δικάστε τον και το ισόβια είναι λίγο.

Τα τέρατα πρέπει να εξαφανίζονται από τον κόσμο, να σαπίζουν και να έχουν ανάλογη τύχη.

Επιτέλους η δικαιοσύνη τι κάνει?

Ας γίνει η δική να δικαιωθεί έστω ελάχιστα και η ίδια η μικρή Μυρτώ και η μητέρα της και η αδερφή της που έζησε να δει την αδερφή της έτσι όπως την βρήκαν στην Πάρο και ακόμα και τώρα να βλέπει την αδερφή της να βασανίζεται.

Εύχομαι ολόψυχα να γίνει γρήγορα καλά και να ξανά ζήσει την ζωή της!!!

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0