ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ στην Α1 εκεί που πρέπει να είσαι πάντα!!!

HomeΜπάσκετΜπάσκετ Α1

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ στην Α1 εκεί που πρέπει να είσαι πάντα!!!

Πανιωπανθηρώνιος εν δράση... Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ο μπασκετικός μας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι στην Α1 εκεί που ανήκει και πρέπει να είναι πάντα!!! Είπαμε ο ΠΑΝΙΩΝΙ

Πανιώνιος είμαστε και ανήκουμε αλλού!!!!
Η “Λαμπερή ” Αναστασία Τερζή μας αποκαλύπτεται στο Πάμε Αθλητικά
ΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΣΤΕΙΟΙ..

Πανιωπανθηρώνιος εν δράση…

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ο μπασκετικός μας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι στην Α1 εκεί που ανήκει και πρέπει να είναι πάντα!!!

Είπαμε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι γεννημένος για τα δύσκολα και πάντα επειδή είναι παλικάρι και μαχητής έχει μάθει να παλεύει και να βγαίνει πάντα νίκητής.

Έκανα τόσο καιρό υπομονή παρακολουθόντας από κοντά όσο μπορούσα βέβαια τα γεγονότα στο θέμα του μπάσκετ του Πανιωνίου μας.

Έτσι έγινε και τώρα.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μας βγήκε νικητής και παρόλες τις δυσκολίες ( οικονομικές ) κυρίως κατάφερε γιατί είναι οικογένεια ο Ιστορικός μαζί με τον κόσμο του που βοήθησε όσο μπορούσε οικονομικά ενισχύοντας αλλά και με αγώνα και πολλές ώρες τρεξίματος των οργανωμένων κυρίως αλλά και κάποιον άλλων οπαδών τον απλών φιλάθλων που είναι αφανείς ήρωες.

Στο τέλος βγήκαμε νικητές και καταφέραμε να αγωνιστούμε εκεί που ανήκουμε και το κερδίσαμε αγωνιστικά στην Α1 και έτσι πικράναμε πάρα πολλούς που μας ήθελαν ΕΣΚΑΝΑ!!!

Βλέπετε κάποιες ομάδες πχ ο Ηρακλής περίμενε να μην τα καταφέρουμε να μαζέψουμε τα χρήματα και να παίξει ο Ηρακλής στην θέση μας στην Α1 αλλά δυστυχώς δεν τους κάναμε το χατήρι.

Τα εμπόδια πολλά και από πάρα πολλές πλευρές. Πιέσεις στον άνθρωπο που θέλει να βοηθήσει τον Ιστορικό από διάφορους γενικά, εμπόδια από μπασκετμπολίστες μας και μάνατζερ… Αλλά τελικά κάποιοι έκλαψαν και εμείς γελάσαμε!!!

Κύριοι η άνοδος κερδίζετε στα παρκέ και όχι στα χαρτιά!!!

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0