Ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τον σημερινό αγώνα

HomeΜπάσκετΚύπελλο Ελλάδος

Ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τον σημερινό αγώνα

Από τον Ενωσίτη Ανακοίνωση έβγαλε χθες η ΚΑΕ ΑΕΚ για τον σημερινό δύσκολο αγώνα της ομάδας μας. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ Φίλες και Φίλοι τη

ΑΕΚ: Στόχος η νίκη σήμερα!!!
ΑΕΚ – Αντβέρπ 62-51
Τελεία και παύλα ΑΕΚ είσαι κ…α!!!!

Από τον Ενωσίτη

Ανακοίνωση έβγαλε χθες η ΚΑΕ ΑΕΚ για τον σημερινό δύσκολο αγώνα της ομάδας μας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ, η «Βασίλισσα» διεκδικεί σήμερα (Κυριακή, 05/11, 16:00) την πρόκριση  στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον ΠΑΟ, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ B.C. ενημερώνει, ότι η κινητικότητα στη διάθεση των εισιτηρίων είναι έντονη αυτή την ώρα. Τα εισιτήρια των 5 ευρώ εξαντλήθηκαν. Επομένως, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν πλέον των 10, 15, 20 και 50 ευρώ, είτε διαδικτυακά (https://buy.tickethour.com/aekbc-ww/showProductList.html), είτε από τα εκδοτήρια στον σταθμό «Ειρήνη» τα οποία ανοίγουν αύριο (Κυριακή), στις 10:00, ενώ στις 12:00 θα διατίθενται  και από το εκδοτήριο P5 του Κλειστού του ΟΑΚΑ. Βεβαίως, μέχρι τις 17:00 σήμερα εισιτήρια διατίθενται κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Είναι αναγκαίο, οι φίλες και οι φίλοι της ΑΕΚ να προμηθευτούν έγκαιρα εισιτήριο, προκειμένου να μη δημιουργηθεί συνωστισμός  της τελευταίας στγμής με συνέπεια και να ταλαιπωρηθεί, και να μην εισέλθει έγκαιρα στο γήπεδο.

COMMENTS

WORDPRESS: 0