Καινούρια χρονιά με παλιά προβλήματα για τον ΑΡΗ!!!!

HomeΜπάσκετΜπάσκετ Α1

Καινούρια χρονιά με παλιά προβλήματα για τον ΑΡΗ!!!!

Από τον Καλούδη Γ. Ακόμα και μετά το τελευταίο σερί των κακών αποτελεσμάτων, ο Άρης απέδειξε κόντρα στα Τρίκαλα πως δεν είναι μια ομάδα που θα παλέ

Αυλαία στο σπίτι του ο ΑΡΗΣ
Ξεκούραση και υπομονή για τον ΑΡΗ
Δεν τις σταματά τίποτα

Από τον Καλούδη Γ.

Ακόμα και μετά το τελευταίο σερί των κακών αποτελεσμάτων, ο Άρης απέδειξε κόντρα στα Τρίκαλα πως δεν είναι μια ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή…από αγωνιστικούς λόγους τουλάχιστον. Την επερχόμενη  αγωνιστική στην έδρα του Πανιωνίου ο Άρης έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει με μία εκτός έδρας νίκη και να τελειώσει τα σενάρια που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα για πιθανό υποβιβασμό. Με την παρούσα κατάσταση η είσοδος στα play off θα πρέπει να θεωρείται ικανοποιητική, με μια καλύτερη πορεία στα εκτός έδρας ματς.

Ως προς το Champions League,ο ρεαλιστικός στόχος θα ήταν μια αξιοπρεπής συνέχεια. Η πρόκριση από τους ομίλους πλέον μοιάζει πολύ δύσκολη μετά κι από την ήττα από την Νίμπουργκ μέσα στο Nick Galis Hall. H μοναδική θεωρητική αντίπαλος είναι η Αβελίνο όμως στο μεταξύ τους ματς που ακολουθεί γηπεδούχοι θα είναι οι Ιταλοί, δίνοντας τους ένα παραπάνω πλεονέκτημα. Στο προηγούμενο αγώνα στην έδρα του, ο Άρης είχε κερδίσει με διαφορά τριών πόντων οπότε για να προκριθεί σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πρέπει να χάσει με μικρότερη διάφορα.

Η μεταγραφή του Ομάρ Προύιτ ήταν ανακουφιστικά πετυχημένη στα πρώτα της δείγματα μετά τις μέχρι πρότινος ατυχείς επιλογές. Η επιβεβλημένη έλευση παίκτη στη θέση πέντε και επιστροφή του υγιή Αθηναίου ,θα δώσουν στην ομάδα  μια επιπλέον ώθηση. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν και η αντικατάσταση εν ευθέτω χρόνο και των Γουίβερ και Μπελ, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί πιθανότατα και από την οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Βασική μέριμνα για την φετινή χρονιά πρέπει να είναι η απαλλαγή από τους άμεσους κινδύνους που απειλούν την ΚΑΕ, λόγω των προσφυγών της περσινής ομάδας, κίνδυνοι που είναι  προ των πυλών. Πέραν της εξυγίανσης, μια επένδυση η οποία μπορεί να γίνει χωρίς κανένα χρηματικό ρίσκο είναι η επένδυση στους νέους. Να τους δοθούν περισσότερες ευκαιρίες , έτσι ώστε να είναι πιο έτοιμοι και ανταγωνιστικοί την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

COMMENTS

WORDPRESS: 0