Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων στον Πανιώνιο για τον μεγάλο αγώνα κόντρα στην  ΑΕΚ

HomeΜπάσκετΜπάσκετ Α1

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων στον Πανιώνιο για τον μεγάλο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ

Από τον Πανιωπανθηρώνιο H αντίστροφη μέτρηση για την διεκδίκηση της παραμονής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA στην Α1 κατηγορία, έχει ήδη αρχίσει και θα σ

Η γυναίκα βόμβα Ελίνα Μπεκάκου δεν αποχαιρετά ποτέ το καλοκαίρι…
Η DJ Topless Θεοδώρα Χατζή ανάβει φωτιές στην παραλία!!!!
Αλέξανδρος Πετρίδης και Μαρία Σαατσάκη μαζί στην παραλία…

Από τον Πανιωπανθηρώνιο

H αντίστροφη μέτρηση για την διεκδίκηση της παραμονής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA στην Α1 κατηγορία, έχει ήδη αρχίσει και θα συνεχιστεί με μεγαλύτερο πάθος και πίστη στον επόμενο, εντός έδρας αγώνα, με αντίπαλο την ΑΕΚ, την Κυριακή (18/3, 17.00) για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βasket League.

H oμάδα μπάσκετ του Πανιωνίου  έχει την ανάγκη παρουσίας των φιλάθλων της και την αναγνωρισμένη ψυχολογική συμπαράσταση που της πρόσφεραν, περισσότερο από κάθε προηγούμενο, εντός έδρας αγώνα.

Επιθυμία των παικτών, του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης της ΚΑΕ, είναι η επανάληψη της εικόνας των ασφυκτικών γεμάτων εξεδρών του Δημοτικού Γυμναστηρίου στον αγώνα με τον Άρη.

Γιατί, ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, αποτελεί δεδομένη παραδοσιακή δύναμη του πρωταθλήματος και μ’ αυτόν τον χαρακτηρισμό έχει κατοχυρωθεί στην συνείδηση, ακόμα και των αντίπαλων φιλάθλων.

Η αθρόα προσέλευση των φιλάθλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ επιβάλλεται να συνδυαστεί με την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά τους για να υπάρχει θετικό αποτέλεσμα στήριξης στην προσπάθεια που θα καταβάλλει η ομάδα για να φτάσει στην 5η νίκη.

Η είσοδος στον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA-AEK, θα τιμάται 5 ευρώ για το άνω διάζωμα και 10 ευρώ για το κάτω διάζωμα και τις πλαϊνές εξέδρες .

Η διάθεση των εισιτηρίων, θα πραγματοποιείται  από τα γραφεία της ΚΑΕ, στο Δημοτικό Γυμναστήριο (Εθνικής Στέγης&Αρτάκης), από την Τετάρτη (14/2) μέχρι την Παρασκευή (16/3) και στο χρονικό διάστημα 09.00-19.00.

Το Σάββατο (17/3), η διάθεση θα συνεχιστεί από τις 12.00 έως τις 17.00 και την Κυριακή (18/3) από τις 10.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, από το εκδοτήριο στην είσοδο του περιβάλλοντα χώρου. Η διάθεση των εισιτηρίων δεν θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά.

 

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA

COMMENTS

WORDPRESS: 0