Την Κυριακή όλοι στο Αρτάκης για τον Ιστορικό μας!!!!!

HomeΜπάσκετΜπάσκετ Α1

Την Κυριακή όλοι στο Αρτάκης για τον Ιστορικό μας!!!!!

Από τον Πανιωνάρα Κυριακή όλοι γήπεδο, για να στηρίξουμε τον μπασκετικό Πανιώνιο για να πάρει την νίκη που τόσο πολύ θέλει! Αντίπαλος η ΑΕ

Για την πρώτη νίκη σήμερα ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ μας κόντρα στην Κύμη!
Νίκη με 100στάρα ο Πανιώνιος 101-91 το Λαύριο
Κρίση!!!

Από τον Πανιωνάρα

Κυριακή όλοι γήπεδο, για να στηρίξουμε τον μπασκετικό Πανιώνιο για να πάρει την νίκη που τόσο πολύ θέλει!
Αντίπαλος η ΑΕΚ!

Δύσκολο παιχνίδι,θες την νίκη για να αποφύγεις τον υποβιβασμό,να ξεκολλήσεις απο την πρωτελευταία θέση,αλλα και οι παίχτες να πάρουν ψυχολογία για τα επόμενα τελευταία παιχνίδια!
Ο κόσμος θα δώσει το παρών σε ένα τέτοιο παιχνίδι αλλά και γιατί είναι ο αντίπαλος τέτοιος που έχει ξεσηκώσει σχεδόν όλο τον κόσμο του Πανιωνίου ακόμα και αυτούς που δεν θα έρθουν και θα τον δούν απο την τηλεόραση.
Προπονητές και παίχτες πρέπει να είναι αυτοί που πρέπει να παίξουν δυνατά και με καθαρό μυαλό για να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι για πολλούς λόγους μιας και ο αντίπαλος ειναι η ΑΕΚ!
Ο τελευταίος ξένος ήρθε,ενισχύθηκε η ομαδα και από δω και πέρα περιμένουμε έναν Πανιώνιο πιο δυνατό για να σώσει την κατηγορία!
Ο κόσμος θα ναι κοντά στην ομάδα ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια για να στηρίξει με πάθος και φωνή την ομάδα,προπονητές και παίχτες για τον δύσκολο στόχο της παραμονής,στην κατηγορία τις Α1!

COMMENTS

WORDPRESS: 0