Να αποφασίσουμε όμως τι θέλουμε….

HomeΜπάσκετSuper League 1

Να αποφασίσουμε όμως τι θέλουμε….

Από τον Πανιωνάρα Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και ο Πανιώνιος μας τερμάτισε στην 6η θέση με 38 βαθμούς στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ μέχρι τωρα 3

Την Κυριακή όλοι στο Αρτάκης για τον Ιστορικό μας!!!!!
Νίκη με Γεσίλ ο Ιστορικός ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-2 τον ΑΡΗ
Για την πρώτη νίκη σήμερα ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ μας κόντρα στην Κύμη!

Από τον Πανιωνάρα

Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και ο Πανιώνιος μας τερμάτισε στην 6η θέση με 38 βαθμούς στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ μέχρι τωρα 33 βαθμούς και στην 10η θέση με τον αγώνα του ιστορικού σήμερα κόντρα στον Χολαργό σε λίγη ώρα να απομένει για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική μας χρονιά.

Πανιώνιος ποδόσφαιρο

Η χρονιά ήταν δύσκολη καθώς οι καλοκαιρινές μεταγραφές τις διοίκησεις και του τότε προπονητή μας κύριου Ανιγκό δεν βγήκαν όπως δεν μας βγήκε και ο προπονητής παρόλο που ήταν καθαρά δημιούργημα του η ομάδα.

Διαβάζω εδώ και 2 μέρες διάφορα ποσταρίσματα στο facebook σε διάφορες Πανιώνιες σελίδες από συνΠανιώνιους για Πανιώνια διαφορετικότητα, για το ότι δεν πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι για το ότι τερματίσαμε στην 6η θέση και ότι Πανιώνιος είσαι και δεν θεωρείται καλή η χρονιά. Ναι Πανιώνιος είμαστε και πρέπει να τερματίζουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά αλλά όλα αυτά προϋποθέτουν και κάποια πράγματα.

Αλήθεια τελικά τι θέλουμε εμείς σαν Πανιώνιοι? Μήπως επιτέλους θα πρέπει να αποφασίσουμε το τι θέλουμε?

Συμφωνώ ότι ο κόσμος μας έχει φύγει από την ομάδα και ότι παίζουμε αγώνες με λίγο κόσμο εκτός των ντέρμπι.  Όσοι όμως πηγαίνουμε γήπεδο είμαστε αγνοί και πιστοί στον Ιστορικό με τα τραγούδια μας τόσο από την 3 αλλά και από την 2 και από 4,5,6,7 όταν χρειαστεί.

Ο Πανιώνιος τα τελευταία χρόνια ” μετά την απομάκρυνση του Τσακίρη θεωρώ εγώ ” έχει χάσει τα πατήματα του και την αίγλη του.

Όσο είχαμε τον Τσακίρη και υπήρχε μια διοικητική ηρεμία στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανιώνιος ήταν στις πρώτες 5 θέσεις του πρωταθλήματος και φυσικά πουλούσε ποδοσφαιριστές εκεί που ήθελε ο ίδιος και με τους όρους του και με τον Τσακίρη όμως η χημεία χάλασε και ο κόσμος πάλι δεν ήταν ευχαριστημένος με τον πρόεδρο και την ομάδα. Ο ίδιος μάλλον ξενέρωσε και άφησε την ομάδα σε κάποιον Κιντή και στον ερασιτέχνη στον Βεντούρη και στον Τσάβαλο, μετά ανέλαβαν οι Ίωνες ,και τώρα ο Δάρας με τον Ζαμάνη.

Πιο πριν με Μπέο ενώ είχε ξεκινήσει καλά το πείραμα απέτυχε με την κόντρα οπαδών και Μπέου να βλάπτει τον Ιστορικό.

Πιο πριν ήταν ο δήμος που διοικούσε.  Γενικά ο Πανιώνιος δεν έχει βρει ηρεμία ούτε όταν είχε πρόεδρο με λεφτά ούτε τώρα που προσπαθεί η διοίκηση να μαζέψει τα χρήματα που χρωστάει η ομάδα από πιο παλιά…

Τελικά τι θέλουμε? Πως μπορούμε να έχουμε τόσες απαιτήσεις με το να είμαστε διοικητικά ανεξάρτητοι εννοώ να μην πουλάμε παίχτες ενώ δεν πουλάμε εισιτήρια σε αγώνες αλλά και διαρκείας?

Ο Πανιώνιος έχει θέμα με το επικοινωνιακό κομμάτι και στο εμπορικό εδώ και πολλά χρόνια. Εδώ όταν είχαμε Ρεκόμπα, Εστογιανόφ, Μάκο, Μανιάτη, Χούτο, Τζιμπούρ και τα εισιτήρια ήταν λίγα και βγαίναμε και Ευρώπη, δεν θα είναι τώρα που παλεύουμε να σωθούμε και παίζουμε με Μπουμάλ,και Κόρμπο (δεν έχω κάτι με τα παιδιά, προς Θεού απεναντίας έδωσαν και δίνουν ότι μπορούν για την ομάδα απλά το λέω σαν μέτρο σύγκρισεις και εποχές).

Αυτά για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο.

Πάμε και στον μπασκετικό Πανιώνιο.

Εκεί και αν έχουμε παράπονο σαν κόσμος…όχι από όλους αλλά από το οργανωμένο κομμάτι πιο πολύ.

Οι οργανωμένοι για τον δικό τους λόγο απέχουν από τα αγωνιστικά του σωματείου από πέρσι, έχουν τις δικές τους απόψεις και είναι φυσικά σεβαστές όπως και εκείνοι θα πρέπει να σεβαστούν κάποιους που ακολουθούν τον Πανιώνιο εντός έδρας και εκτός.

Μακάρι να βρεθεί μια λύση σε αυτό το θέμα γιατί η ομάδα πάντα χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της!!!

Προβλήματα επιβίωσεις για τον Ιστορικό Πανιώνιο που για χρέη πέσαμε στην Β΄Εθνική. Επανήλθαμε αλλά διοικητική ηρεμία δεν βρήκαμε. Τι εννοώ?

Ανέλαβε και έσωσε τελευταία στιγμή την ομάδα ο κύριος Αλευρογιάννης. Με πολλά λάθη καθώς δεν ήταν έμπειρος, παρόλα αυτά έσωσε την ομάδα στην τελευταία αγωνιστική.

Η κόντρα όμως για κάποιες κινήσεις του είχε ξεκινήσει με τους οπαδούς μας τους οργανωμένους μας από τα μέσα σχεδόν της περσινής χρονιάς.

Έφυγε το καλοκαίρι και τον Πανιώνιο τον ανέλαβε άλλος.

Ανέλαβε ο Χριστοδουλόπουλος που τελικά ούτε αυτός κάνει για τον Πανιώνιο όπως αναφέρουν πάντα οι οργανωμένοι με αποτέλεσμα η ομάδα να αγωνίζεται εντός έδρας σαν να είναι εκτός έδρας με λίγους φιλάθλους  να δίνουν πνοή με τα τραγούδια τους και να ωθούν όσο μπορούν και το υπόλοιπο γήπεδο να τραγουδάει για να γίνει κάπως έδρα.

Τα καταφέραμε όμως και η ομάδα σώθηκε!!

Ναι συμφωνώ έχουμε δει παιχταράδες, να μην αναφέρω ονόματα γιατί δεν θα τελειώσει ποτέ το άρθρο ενδεικτικά θα πω 2 μόνο τον Φάνη Χριστοδούλου και τον Μπόμπαν Γιάνκοβιτς. Αυτά όμως σε άλλες εποχές. Το ίδιο και εδώ όμως μετά την απομάκρυνση του κύριου Λιανού εδώ και τόσα χρόνια ο Πανιώνιος δεν έχει βρει την ηρεμία του και εδώ όμως εισιτήρια και εμπορικό κομμάτι είμαστε πολύ πίσω.

Σωθήκαμε ναι και η χρονιά βγήκε. Πανιώνιος είμαστε και πρέπει να τερματίζουμε ψηλά και αυτός ο στόχος είναι που μας αρμόζει και όχι της σωτηρίας.

Ας είμαστε όλοι μαζί και ίσως τα καταφέρουμε!!

Να μην ξεχάσω να πω ότι στα θετικά είναι ότι ο Πανιώνιος σε λίγα χρόνια θα έχει για έδρα ένα υπέροχο κλειστό καθώς το ιστορικό μας κλειστό στην Αρτάκης γκρεμίστηκε και μας έχουν μείνει οι πολλές όμορφες αναμνήσεις!!

Τελικά μήπως μόνο με τον κόσμο μαζί ενωμένο και χωρίς γκρίνιες να μπορούμε να ξανα δούμε τον Πανιώνιο μας δυνατό παντού? Τι λέτε?

Ωραία ο ρομαντισμός αλλά κάπου πρέπει να βάλουμε και λίγο νερό στο κρασί μας γιατί όταν δεν υπάρχει άλλη λύση τότε δεν γίνεται αλλιώς και αυτό το λέω για όλες τις πλευρές ( διοικήσεων και οπαδών ) για το καλό του Πανιωνίου μας!!!

Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα τμήματα του συλλόγου, βόλλεϊ ανδρών και γυναικών και γυναικείο μπάσκετ που σωθήκαμε και πόλο….

Όλοι μας έχουμε ευθύνες και ας αναλογιστούμε πως πρέπει να πράξουμε για να ξαναγίνουμε δυνατοί σαν σύλλογος παντου!!!!

Ναι θέλουμε έναν μεγάλο και δυνατό ΠΑΝΙΩΝΙΟ σε όλα τα αθλήματα.  Ας το προσπαθησουπροσπαθήσουμε όλοι μαζί ρε παιδιά. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Όλοι γήπεδο φωνή για τον Πανιώνιο και όλα θα γίνουν.

Κριτικές θα υπάρχουν πάντα και χρειάζεται. Είναι υγεία ΑΥΤΟ.

Έκαστος όμως στο είδος του. Ο κόσμος στις εξέδρες και να κρίνει Όταν πρέπει και οι διοικήσεις να προσπαθούν για το καλύτερο του συλλόγου με έντιμο τρόπο!!!

Αυτά και ελπίζω να βρούμε την ηρεμία και την γαλήνη παντού σαν ομάδα!!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0