Καυστική ανακοίνωση – απάντηση της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου προς τον Χριστοδουλόπουλο

HomeΜπάσκετ

Καυστική ανακοίνωση – απάντηση της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου προς τον Χριστοδουλόπουλο

Από τον Σταμάτη Β. Καυστική ανακοίνωση απάντηση από την Λέσχη Φίλων Πανιωνίου προς τον Χριστοδουλόπουλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων

Στον τελικό η Μπελιμπασάκη με την δεύτερη επίδοση
Διπλό στο Λουτράκι και κορυφή η Προοδευτική!!!
Η ωραία ” Ελένη” της Κρήτης η Έλενα Μαρή είναι Πάμε Αθλητικά!!!

Από τον Σταμάτη Β.

Καυστική ανακοίνωση απάντηση από την Λέσχη Φίλων Πανιωνίου προς τον Χριστοδουλόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου:

Δεν περιμέναμε ποτέ ότι τέτοια ημέρα μνήμης και συναισθηματικής φόρτισης για τον Μπόμπαν, τον άνθρωπο που έχει περάσει στην αιωνιότητα του Πανιώνιου Μεγαλείου αντιπροσωπεύοντας στο έπακρο τα ιδανικά μας, θα ασχολούμασταν με ανυπόστατους.

Η Λέσχη Φιλων Πανιώνιου σύσσωμη παίρνει θέση και απαντά.

1ον χριστοδουλοπουλε, πουλάς την ομάδα και λες ότι θες τα χρέη και την εγγυητική, με συνολική αξία 165.000€. Συμπληρώνεις ότι στο ποσό αυτό προσθέτεις και το ποσό που θα πουλήσεις τις μετοχές σου. Απάντηση: παζάρια θα κάνεις στην Λαϊκή αγορά σε κάνα πάγκο με εσώρουχα. Εδώ είναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και θα είσαι συγκεκριμένος. Όσο για τα χρέη για ψάξτο λίγο καλύτερα.

2ον χριστοδουλοπουλε, αναφέρεις ότι μπορείς να πας την ομάδα στην Α1 αλλά δεν θες.
Απάντηση: Η ομάδα έχει από πίσω κόσμο. Που δεν σηκώνει εκβιασμούς. Γκεκε?

3ον χριστοδουλοπουλε, σε ερώτηση αν έχεις βρει αγοραστή, αναφέρεις οτι την ομάδα την πουλάς, αλλά δεν έχει βρεθεί ένας ή πολλοί Πανιώνιοι να πάρουν την ομάδα.
Απάντηση: δεν είμαστε εμείς οι επιχειρηματίες και σε ΕΣΕΝΑ δεν δίνουμε φράγκο.

4ον και τελευταίο. χριστοδουλοπουλε, είπες εν ολίγοις -να μην κοροϊδευόμαστε- ότι εσύ είσαι η ομάδα και την κάνεις ότι θες. Και λίγο πιο κάτω αναφέρεις ότι τα παιδιά της Λεσχης Φιλων στηρίζαν την ομαδα.
ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου στηρίζει όλα τα τμήματα του Ιστορικού όπου αυτά αγωνίζονται, τα παιδιά που ιδρώνουν την Ματωμένη Ιωνική Ένδοξη φανέλα και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι την τελευταία τους πνοή. Εσένα, δεν σε στήριξε ποτέ κανείς! Φύγε τώρα! Είσαι λίγος για μια τόσο Μεγάλη Ιδέα όπως ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

COMMENTS

WORDPRESS: 0