Κοντός: «Δεν υπάρχει θέμα Μπούκερ»

HomeΜπάσκετ

Κοντός: «Δεν υπάρχει θέμα Μπούκερ»

Ο Δημήτρης Κοντός ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ασχοληθεί με τον Άσκια Μπούκερ.

Γιουβέντους καλεί Τζαβίδα!
Η επίσημη παρουσίαση του Πογιάτος!
Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αλαφούζου-Μπακογιάννη για το γηπεδικό

Ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει θέμα Μπούκερ, όπως γράφτηκε σήμερα το πρωί, ενώ ανέφερε ότι ίσως οι «πράσινοι» κινηθούν για Αμερικανό άσσο ο οποίος δεν θα έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, μιας και οι λύσεις είναι περιορισμένες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Η υπόθεση του Λαπροβίτολα άλλαξε όλο τον προγραμματισμό του Παναθηναϊκού. Η περίπτωση του Άσκια Μπούκερ δεν υπάρχει ούτε στη σφαίρα της φαντασίας, δεν έχει συζητηθεί καν. Του Φρανκ Μέισον θα μπορούσε να έχει συζητηθεί υπό προϋποθέσεις, το καθεστώς ήταν να μείνει ελεύθερος τον Οκτώβριο και να μπει στη free agency. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τον Μπούκερ. Ο Μέισον έχει άλλα χαρακτηριστικά, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για εκείνον.

Το κομμάτι του Λαπροβίτολα ίσως αλλάξει όλο τον προγραμματισμό. Δεν το ξέρουμε ακόμα. Θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να χτενίσει την αγορά, να δει αν υπάρχει παίκτης που μπορεί να βγει από συμβόλαιο. Το θεωρώ δύσκολο. Δεν αποκλείω να αλλάξει προσανατολισμό ο Παναθηναϊκός, να κοιτάξει παίκτη που δεν έχει τόση εμπειρία, αλλά έχει καλά στοιχεία. 

Στο μυαλό μου είχα να κοιτάξει ο Παναθηναϊκός κάποιον Αμερικανό, που να μην έχει παίξει Ευρώπη. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα οδηγηθεί εκεί θέλοντας και μη. Αν δεν υπάρχει κάποια ανατροπή, θα αναγκαστεί να πάει σε κάτι άλλο. Έχει στην ατζέντα του παιδιά με ενδιαφέρον. 

Είχε φτάσει κοντά με τον Λαπροβίτολα, δεν περίμενε κανείς την εξαίρεση με τη Ρεάλ. Έκατσε κέντρα τώρα στον Παναθηναϊκό, δεν ξέρεις αν μπορεί να περιμένει. Η Ρεάλ βρίσκεται σε μια περίεργη διαδικασία τώρα».

COMMENTS

WORDPRESS: 0