ΑΡΗΣ: Πολύ κοντά σε συμφωνία με Κουζέλογλου και Αγραβάνη!

HomeΜπάσκετ

ΑΡΗΣ: Πολύ κοντά σε συμφωνία με Κουζέλογλου και Αγραβάνη!

Μια ανάσα πριν από την τελική συμφωνία συνεργασίας 2 χρόνων βρίσκεται ο Άρης με τους Γιάννη Αγραβάνη και Γιάννη Κουζέλογλου.

Αρνητικά Τεστ Covid-19 και συμβόλαιο με Κουρουπάκη ο Προμηθέας Πάτρας!
Ο Ντραγκίτσεβιτς στον Άρη!!
Ξεκίνησε προετοιμασία ο Χαρίλαος Τρικούπης

Στην περίπτωση του Γιάννη Αγραβάνη η συμφωνία είναι προφορική και οι δυο βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων, συνεργασίας 2 ετών. Έπειτα από την περσινή συνεργασία του με το Περιστέρι, όπου αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια έχοντας 3.2 πόντους και 2.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ο 22 χρονος παίκτης έμεινε ελεύθερος!

Όσο αφορά τον Γιάννη Κουζέλογλου, ο οποίος πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Λαυρίου και σε 19 παιχνίδια είχε 6 πόντους και 5.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, οι «κίτρινοι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία μαζί του!

Βέβαια, η αμφιβολία για το κατά πόσο οι «κίτρινοι» θα αποκτήσουν τη δυνατότητα έκδοσης δελτίων παραμένει! Η FIBA στην επιστολή που έστειλε στην ΕΟΚ συνέστησε να μην εγκρίνει την έκδοση δελτίων για λογαριασμό ομάδων οι οποίες έχουν ποινή απαγόρευσης μεταγραφών. Επικοινωνώντας με τη FIBA ο Άρης γνωρίζει ότι για να εκδοθούν τα δελτία θα πρέπει να καταβάλλει τις δόσεις που οφείλονται στους οκτώ παίκτες που δικαιώθηκαν στο BAT.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0