Επίσημα στην Ζενίτ ο Μάνος Παπαδόπουλος!

HomeΜπάσκετ

Επίσημα στην Ζενίτ ο Μάνος Παπαδόπουλος!

Ο Μάνος Παπαδόπουλος είναι και επίσημα ο νέος αθλητικός διευθυντής της Ζενίτ, με τους Ρώσους να ανακοινώνουν την απόκτηση του.

Κυπελλούχος Ρωσίας η Ζενίτ
Θέλει και Μπάρον η Ζενίτ!
Δυνάμωσε με Πόιθρες η Ζενίτ!

Μετά από 30 χρόνια γεμάτο επιτυχίες στον Παναθηναϊκό, ο Μάνος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει πλέον τον ρόλο του GM της Ζενίτ, στην οποία θα συναντήσει ξανά τους παλιούς του γνώριμους, Τσάβι Πασκουάλ, Διαμαντή Παναγιωτόπουλο, αλλά και τον Κέι Σι Ρίβερς.

O GM της ομάδας της Ζενίτ, Αλεκσάντερ Τσερκόβνι, μιλώντας για τον Μάνο Παπαδόπουλο τόνισε: «Τις τελευταίες 3 σεζόν πρακτικά ήμασταν χωρίς αθλητικό διευθυντή και βρισκόμασταν σε αναζήτηση για τον κατάλληλο. Για να προχωρήσουμε χρειαζόμασταν έναν ειδικό με καλή εμπειρία από την Euroleague και γνώση για το χτίσιμο ενός συστήματος σε ένα μεγάλο κλαμπ.

Σε αυτό το πλαίσιο η άφιξη του Μάνου Παπαδόπουλου είναι μεγάλη επιτυχία. Επιπλέον, καταφέραμε να γνωριστούμε και να επικοινωνήσουμε περισσότερες από μία φορές την τελευταία σεζόν, ως αντίπαλοι, συμπεριλαμβανομένης και της περιόδου μετά την διακοπή της διοργάνωσης. Είμαι σίγουρος ότι ο Μάνος δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί στη Ζενίτ».

COMMENTS

WORDPRESS: 0