Λεύκιππος Ορόσημο: Επίσημα η “πρώτη” προπόνηση!!

HomeΜπάσκετ

Λεύκιππος Ορόσημο: Επίσημα η “πρώτη” προπόνηση!!

Υπό την επίβλεψη των προπονητών Χρήστου Βαχαρίδη, Λεωνίδα Μαγιάννη, Νίκου Ρετζέπη και Γιάννη Παϊτάρη, την Δευτέρα 24/8/2020 στο Κλειστό Γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης” πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας του Λεύκιππου Ορόσημο.

Ρόκετς: Ενδεχόμενο σενάριο ο Τζέισον Κιντ για τον πάγκο τους!!
«Αποδεκατισμένοι» Νετς: Έκτακτη αποχώρηση και του Χάρις
ΑΕΚ: Στην προετοιμασία της Ένωσης ο Μάντζαρης

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Συλλόγου ήταν παρόντα στη σημερινή πρώτη προπόνηση. Πιο συγκεκριμένα ο Θανάσης Τσιαβές, ο Χρήστος Μαραβέγιας,  ο Δημήτρης Παγανάς και  ο Νίκος  Σχοινάκης.

Τα μέτρα που ορίζει το ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο τηρήθηκαν απόλυτα και με συνέπεια από τον Λεύκιππο Ορόσημο. Εκ μέρους του συλλόγου, ο Στέφανος Παϊτάρης προχώρησε στην απαραίτητη θερμομέτρηση.

Το παρόν έδωσαν από το Διοικητικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος Ματθαίος Σαββίδης, ο αντιπρόεδρος Αναστάσιος Ζάρας, ο ταμίας Πέτρος Τσίλογλου, ο γενικός αρχηγός Τόλης Αποστολίδης, το μέλος Στέφανος Παιτάρης, η διοικητική υπεύθυνη της Ακαδημίας Νεκταρία Παπαδοπούλου και ο επιστημονικός συνεργάτης του Λεύκιππου κ. Αθανάσιος Χατζηνικολάου.

Πριν τη διακοπή των Εθνικών Πρωταθλημάτων, ο Λεύκιππος ολοκλήρωσε ως πρώτος στη βαθμολογία την σεζόν 2019-20. Αντιμετωπίζοντας τη νέα σεζόν ως μια πρόκληση, φιλοδοξεί η πρώτη του χρονιά στη Β’ Εθνική να συνοδευτεί με τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0