Το Μεσολόγγι 2008 στοχεύει σε νεο τρίποντο!!!

HomeΥπόλοιπα ΑθλήματαΕρασιτεχνικό Πρωτάθλημα

Το Μεσολόγγι 2008 στοχεύει σε νεο τρίποντο!!!

Από τον Κώστα Π. Συνέχεια στο σερί θέλει να δώσει η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Μεσολογγίου 2008 που την Κυριακή 17.00 αντιμετωπίζει στο ενωσι

Καί Μπουτζίκο ο Απόλλων !!!
Παναγόπουλος τέλος !!!
Πανάκριβο τρίποντο του Απόλλωνα στο Μενίδι (0-1)

Από τον Κώστα Π.

Συνέχεια στο σερί θέλει να δώσει η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Μεσολογγίου 2008 που την Κυριακή 17.00 αντιμετωπίζει στο ενωσιακό την υπολογίσιμη ομάδα των Τρικάλων στο οικείο πρωτάθλημα α εθνικής κατηγορίας!!

Η ομάδα του Γιάννη Γουλή παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει απο τραυματισμούς και αποχωρήσεις βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση αφου στα τελευταία τρία παιχνίδια παραμένει αήττητη με πρόσφατη επιτυχία της την εκτός έδρας νίκη στο Βόλο με 0-2 .

Στον πρώτο  γύρο νικήτρια ήταν η ομάδα των τρικάλων αλλά απο τότε έχουν αλλάξει πάρα πολλά και η ομάδα του Μεσολογγίου κατόρθωσε να φτάσει τους 15 βαθμούς και να απειλεί το γκρούπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν τη σωτηρία ..κάθε παιχνίδι που θα δώσουν τα κορίτσια της ιεράς πόλης είναι και ένας τελικός απο εδω και ύστερα γιαυτό και αύριο είναι αποφασισμένες να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες και να φτάσουν στο πολύτιμο τρίποντο φυσικά με την συμπαράσταση των φιλάθλων της πόλης!!

μείνετε συντονισμενοι θα υπάρξει ολοκληρωμένο ρεπορτάζ από το συγκεκριμμένο παιχνίδι !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0