Σε φουλ  ρυθμούς οι κορασίδες του Μεσολογγίου 2008 !!

HomeΓυναικείο Ποδόσφαιρο

Σε φουλ ρυθμούς οι κορασίδες του Μεσολογγίου 2008 !!

Από τον Κώστα Πάσχο Στην τελική ευθεία μπαίνουν από σήμερα Δευτέρα οι κορασίδες του Μεσολόγγι 2008 αφού την Παρασκευή 8/6 ρίχνονται στο Βόλο στη μά

Παναγόπουλος τέλος !!!
Του έλειψε μόνο το γκόλ (0-0) !!!
Μαρία Καπνίση «Το όνειρο μου είναι να παίξω στον Ολυμπιακό»

Από τον Κώστα Πάσχο

Στην τελική ευθεία μπαίνουν από σήμερα Δευτέρα οι κορασίδες του Μεσολόγγι 2008 αφού την Παρασκευή 8/6 ρίχνονται στο Βόλο στη μάχη για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος !!

Για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να περάσουν το εμπόδιο του Άρη Θεσσαλονίκης  στο ΕΑΚ και στην συνέχεια να φθάσουν στον τελικό όπου ο αντίπαλος θα αναδειχθεί από το δεύτερο ζευγάρι ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και τα Τρίκαλα που θα γίνει και αυτό την ίδια μέρα και ώρα αλλά σε διαφορετικό  χώρο ,στο γήπεδο της Νεάπολης !!

Από την ημέρα της πρόκρισης με τα Βριλήσσια ο Γιάννης  Γουλής προπονητής της ομάδας της ιεράς πόλης γυμνάζει καθημερινά τiς παίκτριες του ώστε να διατηρηθούν σε φόρμα και να πάρει από εκείνες τον υψηλότερο βαθμό απόδοσης.. ευτυχώς για εκείνον η συμμετοχή τριών στην εθνική κορασίδων δεν επεφύλαξε κάποιο δυσάρεστο τραυματισμό και έτσι και οι τρεις  επέστρεψαν υγιείς  και μετέχουν κανονικά στην προετοιμασία..

Αναφέρομαι στις  Παναγιωτοπούλου (γκολκήπερ)  Μαρκουτσά( μεσοεπιθετικός) και Εΰθυμίου (στόπερ) που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της  ομάδας  συνεπικουρούμενες  από τις Βάτσικα ,Γιαννακά  και άλλες..

Να πούμε ότι οι προπονήσεις δεν γίνονται στο ενωσιακό αλλά  στο δημοτικό στάδιο που διαθέτει χλοοτάπητα ..

Σχετικές  είναι οι δηλώσεις του προέδρου του Μεσολόγγι 2008 Βαγγέλη Καρακώστα …

“Με την  ευκαιρία των αγώνων του final four  που θα ξεκινήσουν την Παρασκευή στο Βόλο οκτώ του μήνα με την συμμετοχή των τεσσάρων ομάδων θα ήθελα να ευχηθώ αυτοί οι τελικοί να αποτελέσουν το έναυσμα  μιας διαφήμισης  του ποδοσφαίρου κορασίδων να γίνει μια ωραία εορτή  αντάξια των ομάδων που εκπροσωπούν το θεσμό του κυπέλλου και να κατακτήσει το κύπελλο η καλύτερη.  Συγχαρητήρια λοιπόν και στις τέσσερις ομάδες και ευελπιστούμε να παρακολουθήσουμε σπουδαία  παιχνίδια που θα κάνουν περισσότερο γνωστό το άθλημα του γυναικείου ποδοσφαίρου “

COMMENTS

WORDPRESS: 0