Με 13 στο Βόλο οι κορασίδες του Μεσολόγγι 2008 !!

HomeΓυναικείο Ποδόσφαιρο

Με 13 στο Βόλο οι κορασίδες του Μεσολόγγι 2008 !!

Του Κώστα Πάσχου Στίς 14.30 σήμερα Πέμπτη αναχωρεί για το Βόλο η αποστολή των κορασίδων του "Μεσολόγγι 2008" όπου αύριο θα δώσει τον προκριματικό α

Πρεμιέρα Β΄γύρου γυναικών Α΄ Εθνικής
Ορίσθηκαν οι διαιτητές Α Εθνικής γυναικών
Στο ρελαντί ο Απόλλων την ΑΣΑ 5-0 !!

Του Κώστα Πάσχου

Στίς 14.30 σήμερα Πέμπτη αναχωρεί για το Βόλο η αποστολή των κορασίδων του “Μεσολόγγι 2008” όπου αύριο θα δώσει τον προκριματικό αγώνα με τον Άρη θεσσαλονίκης που οδηγεί στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Τα προβλήματα τελικά δεν λείπουν για τον Γιάννη Γκουλή που απορρέουν κυρίως από απουσίες λόγω εξετάσεων των μαθητριών αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει στην αποστολή έστω και με 13 ανταγωνιστική ομάδα..

Έτσι στην αποστολή μετέχουν οι Ευθυμίου,Γιαννακά,Γατσουλιά,Παναγιωτοπούλου,Μαρκουτσά,Βάτσικα,Παπαδημητρίου Κ, Παπαδημητρίου Φ,Φουντούλη,,Κούστα Σ,Κούστα Ε,Παπαδογεώργου και Γρίβα..

Στήν ομάδα γενικά επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση του αυριανού αγώνα με τον Άρη που θα ανοίξει το δρόμο για τον τελικό της Κυριακής και στο Μεσολόγγι πιστεύουν ότι μπορούν να πετύχουν την πρόκριση παρά τις ελλείψεις ..

Η ομάδα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Πάρκ ενώ ιδιωτικώς θα μεταβεί από την Αθήνα σήμερα και ο πρόεδρος Βαγγέλης Καρακώστας..θυμίζω το αυριανό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο σταδιο ΕΑΚ στην κλασσικη δηλαδή έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. στις 17.00 μμ .

COMMENTS

WORDPRESS: 0