Το Μεσολόγγι 2008 καλεί τον κόσμο του!!

HomeΓυναικείο Ποδόσφαιρο

Το Μεσολόγγι 2008 καλεί τον κόσμο του!!

Ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι αναμένεται να γίνει αύριο στο Μεσολόγγι ανάμεσα στο γηπεδούχο Μεσολόγγι 2008 και τον ΠΑΟΚ !! Το παιχνίδι αυτό εί

Με τσάρτερ ο Απόλλων στη Ζάκυνθο !!!
Θύελλα ο Απόλλων στις Σέρρες (0-5) !!!
Η ΠΑΕ Απόλλων δεν επιθυμεί το στοίχημα !!!

Ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι αναμένεται να γίνει αύριο στο Μεσολόγγι ανάμεσα στο γηπεδούχο Μεσολόγγι 2008 και τον ΠΑΟΚ !!

Το παιχνίδι αυτό είναι για το πρωτάθλημα Α εθνικής κατηγορίας γυναικών στο οποίο η τοπική ομάδα πραγματοποιεί μια θαυμαστή αγωνιστική και βαθμολογική πορεία που έχει καταρρίψει όλα τα προγνωστικά !

Αύριο λοιπόν στις 3μμ στο Θ. Πασσιόπουλος σύμφωνα με το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου θα τεθούν αντιμέτωποι ο τέταρτος της βαθμολογίας με 19 βαθμούς ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 με τον ΠΑΟΚ που οχι μόνο είναι αήττητος αλλά στους μέχρι τώρα αγώνες δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ ενώ αντίθετα έχει φιλοδωρήσει όλους σχεδόν τους αντιπάλους του με πάρα πολλά γκολ!!

Για την πόλη του μεσολογγίου αλλά και της ευρύτερης Αιτωλοακαρνανίας και μόνο η παρουσία μιας τόσο καταξιωμένης ομάδας με λαμπρή πορεία και ιστορία στο πρωτάθλημα θα πρέπει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων συν το χαρακτήρα ντέρμπι που έχει το παιχνίδι αφού και το Μεσολόγγι 2008 δεν είναι αδιάφορο και γλυκοκοιτάζει υψηλότερες βαθμολογικές θέσεις..

Έκκληση του προέδρου Βαγγέλη ΚαρακώσταΤ

Ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας Βαγγέλης Καρακώστας μέσω της στήλης μας ΠΑΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ μας δήλωσε τα εξής .”

Απευθύνω έκκληση στους φιλάθλους της τοπικής κοινωνίας και όλης της Αιτωλοακαρνανίας να σπεύσουν αύριο να ενισχύσουν ηθικά την προσπάθεια των κοριτσιών μας για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό αύριο η παρουσία και μόνο μιας ομάδας της πόλης μας στην Α΄ Εθνική αποτελεί μεγάλη τιμή πόσο μάλλον που αύριο υπάρχει ως αντίπαλος ο τεράστιος ΠΑΟΚ .

Θεωρώ ότι θα γίνει αύριο ένα σπουδαίο παιχνίδι και από τους δύο και θα είναι κρίμα να διεξαχθεί μόνο με την παρουσία συγγενών και φίλων.”

Προβλήματα και χωρίς Φιλανδριανού

Από αγωνιστικής πλευράς τα προβλήματα από διάφορους τραυματισμούς δεν λένε να κοπάσουν για τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Γουλή. και μέσα σε όλα υπάρχει και η απουσία της δις σκόρερ του αγώνα της Καρδίτσας Αναστασίας Φιλανδριανού που επιλέχτηκε να εκτίσει την ποινή για την συμπλήρωση τεσσάρων καρτών στο αυριανό παιχνίδι πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου !!

Η τελευταία προπόνηση που έγινε αργά χθες το βράδυ με τη συμμετοχή όλων των παικτριών περιείχε ασκήσεις τακτικής κυρίως σύμφωνα με τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ τόσο στο αμυντικό όσο και το επιθετικό κομμάτι..

Κατά τα άλλα στο Μεσολόγγι υπάρχει η συγκρατημένη αισιοδοξία να υπάρξει αύριο μια ανταγωνιστική ομάδα να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο και να μην αποτελέσει σάκκο του μποξ όπως έχει συμβεί στα περισσότερα παιχνίδια του τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και εκτός ..

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0