Μεσολόγγι 2008 ετήσια χοροεσπερίδα 2020

HomeΠοδόσφαιροΓυναικείο Ποδόσφαιρο

Μεσολόγγι 2008 ετήσια χοροεσπερίδα 2020

Από τον Κώστα Π. Σε μια σεμνή τελετή βραβεύσεων που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο διασκεδασεως "σύνορο¨στους Παπαδάτες Μακρυνείας και που συνδυάσ

Το Μεσολόγγι στον τελικό 4-0 τον ´ΑΡΗ !!
Κομπλέ σήμερα ο Απόλλων !!!
Ανακοίνωσε Κρητικό Χιντζίδη οχι προπονητή !!

Από τον Κώστα Π.

Σε μια σεμνή τελετή βραβεύσεων που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο διασκεδασεως “σύνορο¨στους Παπαδάτες Μακρυνείας και που συνδυάστηκε ιδανικά με το αστείρευτο κέφι των συμμετεχόντων στην ετήσια χοροεσπερίδα του Μεσολόγγι 2008.

 

Το βράδυ του Σαββάτου (15/2)τιμήθηκαν βετεράνοι ποδοσφαιριστές , παικτρια και παράγοντες που η διαχρονική προσφορά τους στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι μεγάλη. Στιγμές αναπόλησης και συγκίνησης στις βραβεύσεις της χοροεσπερίδας του Συλλόγου της αιτωλοακαρνανιας.. Παρουσιάστης της ξεχωριστής αυτής βραδιάς ήταν για ακόμη μια χρονιά ο Μιχάλης Κιτσινέλης ο οποίος εντυπωσίασε με την παρουσία του και με τα συναισθήματα που “έβγαλε” στους παρευρισκομένους. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις.Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι κάτωθι:

1. Η διεθνής επιθετικός της Γλυφάδας, Στέλλα Ντζάνη με καταγωγή από την Ματαράγκα, την βράβευση της έκανε ο Δήμαρχος της Ι. Π. Μεσολογγίου κ. Λύρος Κώστας που αφού χαιρέτησε τους παρευρισκωμενους έδωσε συγχαρητήρια στις παίκτριες, στο τεχνικό τιμ και στην Διοίκηση του Μεσολόγγι 2008 για την επιτυχημένη διαδρομή του.

 

2. Ο βετεράνος πορτιερο και νυν προπονητής τερματοφυλακων Κώστας Νικολαίδης. Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανιας κ. Παπαχρηστος Παναγιώτης που και αυτός εκθειασε τα επιτεύγματα της γυναικείας ομάδας και ζήτησε την στήριξη τόσο της Τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και της κοινωνίας στην ομάδα.

 

3. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστης και νυν προπονητής Δημήτρης Θεοδοσίου, την βράβευση του έκανε ο Γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανιας κ. Λαβρανος Αθανάσιος.

 

. 4. Ο πρόεδρος του Παναγριανικου κ. Χολεβας Νίκος, την βράβευση έκανε ο αντιδήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου κ. Καραπάνος Νικος που μίλησε για την πορεία της ομάδας κάτω από δύσκολες συνθήκες..

 

5. Ο πρόεδρος του ΑΟ Ρηγανα κ. Αμπλιανιτης Νίκος, την βράβευση του έκανε ο πρόεδρος του Μεσολόγγι 2008 κ. Καρακωστας Ευάγγελος που απηύθυνε έναν χαιρετισμό και ευχαρίστησε τους παρευρισκωμενους για την παρουσία τους στην χοροεσπερίδα ενώ ευχαρίστησε τις παίκτριες και τους γονείς για τις θυσίες που κάνουν για να παρευρισκονται στις προπονησεις και στους αγώνες της ομάδας..

 

6.Ο βετεράνος τερματοφυλακας και αθλητικογραφος και φίλος της ομάδας κ. Πασχος Κώστας, την βράβευση έκανε η πρόεδρος της δεύτεροβαθμιας επιτροπής κ. Γουργαρη Μεμυ που ευχήθηκε στην ομάδα πολλές επιτυχίες..

 

7.Ο βετεράνος ποδοσφαιριστης και νυν προπονητής κ. Νίκος Θεοδωρόπουλος την βράβευση έκανε ο βετεράνος ποδοσφαιριστης και από τους φανατικούς φίλους της ομάδας κ. Παναγιωτοπουλος Κώστας.

 

 

 

8. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστης κ. Ντζανης Χρηστος που παρέλαβε την πλακέτα από την αντιδήμαρχο της Ι. Π. Μεσολογγίου κα Μελαχρη Περσεφόνη..

9.Ο βετεράνος ποδοσφαιριστης και πρόεδρος της Παντανασσας κ. Κουμασης Δημήτρης την βράβευση έκανε ο αντιπρόεδρος του Παναγριανικου κ. Νάκας Παναγιώτης που ζήτησε όλοι να σταθούν δίπλα στην γυναικεία ομάδα που εκπροσωπεί τον νομό αιτωλοακαρνανιας σε όλη την Ελλάδα.. Όλοι οι τιμωμενοι ευχαρίστησαν την ομάδα για την βράβευση και ευχήθηκαν τα καλύτερα στην ομάδα..

 

 

Στο τέλος των βραβεύσεων οι παίκτριες της ομάδας έκαναν έκπληξη στον προπονητή Γιάννη Γουλη, στον βοηθό προπονητή Βύρωνα Παναγιωτοπουλο και στον πρόεδρο της ομάδας Ευάγγελο Καρακωστα απένειμαν από ένα κάδρο με φωτογραφία της ομάδας… Και του χρονου !!

COMMENTS

WORDPRESS: 0