Στο 87′ “μπάμ” ο Ατρόμητος στο Μεσολόγγι 0-1!!

HomeΓυναικείο Ποδόσφαιρο

Στο 87′ “μπάμ” ο Ατρόμητος στο Μεσολόγγι 0-1!!

Ένα παιχνίδι τελειώνει πάντοτε με το σφύριγμα της λήξης του σε όλο το υπόλοιπο διάστημα οι προσπάθειες των αντιπάλων αποσκοπούν στο καλύτερο αποτέλεσμ

Κόρινθος και Απόλλων τίμησαν χθες τη μνήμη του Χρ. Πετρινιώτη !!
Έφθασε το πούλμαν της ΠΑΕ Απόλλων !!
Με γκόλ του Άντονι ο Απόλλων πέρασε 0-1 !!!

Ένα παιχνίδι τελειώνει πάντοτε με το σφύριγμα της λήξης του σε όλο το υπόλοιπο διάστημα οι προσπάθειες των αντιπάλων αποσκοπούν στο καλύτερο αποτέλεσμα !!

Το χθεσινό παιχνίδι του Μεσολογγίου ανάμεσα στο Μεσολόγγι 2008 και ‘Ατρόμητο αυτό το δίδαγμα δίνει. Ένα παιχνίδι “ραμμένο και δεμένο” στο μοίρασμα βαθμών και χωρίς τέρματα έμελλε να γείρει στην πλευρά των φιλοξενουμένων στο 87΄ αρκούσε ενα λάθος αβίαστο σε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων μια αντεπίθεση μια καλή πάσα μια έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης ένα μπέρδεμα μιά ολιγωρία και την προωθημένη Βλασσοπούλου να στέλνει εξ επαφής την μπάλλα στα δύχτια !!

Πανηγυρισμόι δικαιολογημένοι για τις παίκτριες του Ατρομήτου απογοήτευση για τις γηπεδούχες!!

Ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που “φώναζε” οτι όποιος σκόραρε πρώτος θα το κέρδιζε και αυτό έγινε . Σίγουρα υπήρχε μια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά αυτό δεν αποδείχτηκε στην πράξη γιατι η μεσολογγίτισες  κοίταξαν στα μάτια τις αντιπάλους τους και διεκδίκησαν με συγκινητικό τρόπο να πάρουν αποτέλεσμα!!

Μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο που η μπάλλα ανεβοκατέβαινε από τη μια περιοχή στην άλλη ,μια άγρια ομορφιά ποδοσφαίρου στο χώρο του κέντρου αλλά χωρίς ιδιαίτερες απειλές για τις αντίπαλες εστίες γιατί οι επίθέσεις προσέκρουαν στις καλά οργανωμένες άμυνες ήταν φανερό ότι το παιχνίδι θα “άνοιγε” στο δεύτερο ημίχρονο ..Ο Ατρόμητος άρχισε να πιέζει αλλά και πάλι φάσεις κτυπητές δεν έγιναν στην εστία του Μεσολογγίου αν και οι παίκτριες τους “προειδοποίησαν” σε δύο περιπτώσεις μία σε κεφαλιά της Σέρβας Τρμπόγεβιτς από ευνοική θέση που αστόχησε γιατί έχασε την ισορροπία της και ένα εκπληκτικό διαγώνιο σουτ της Σλοβένας Σάλκουνιτς σε αντιστάθμισμα με το Μεσολόγγι που είχε πριν από αυτές τις δύο περιπτώσεις τη δική της στιγμή όταν από μακρυνό φάουλ της Μόκκα η Γιαννακούλη που για εμένα θεωρείται και είναι μία από τις καλύτερες τερματοφύλακες της α εθνικής κατηγορίας κατόρθωσε με τεράστια δυσκολία να αποκρούσει !!

Τέλος πάντων ο Ατρόμητος βγήκε νικητής και πήρε τους βαθμούς για μένα δίκαια απο τη στιγμή που βρήκε τρόπο να σκοράρει έστω και στο 84΄ αλλά και το Μεσολόγγι που άν και δεν πήρε τίποτα στο τέλος παρά τις σημαντικότατες ελλείψεις που καιρό τωρα έχει στάθηκε αξιοπρεπέστατα..

Δεν συνηθίζω να αναφερθώ σε διακριθείσες παίκτριες ,ούτε σε διαιτητικές αποφάσεις γιατι λόγω ειδικών συνθηκών δεν μπορώ να έχω άποψη , όμως δύο έσφιξαν τα δόντια κυριολεκτικά για να παίξουν αυτές είναι η Μόκκα και η Μαλισιώρα ιδιαίτερα η τελευταία έπαιξε κυριολεκτικά με ένα χέρι λόγω του σοβαρού της τραυματισμού στο ώμο από τον αγώνα της χαλκίδας ήταν μια τεράστια συγκινητική νότα ..

Όμως το χθεσινό παιχνίδι είχε και ενα ευχάριστο νέο και για τον Ατρόμητο αναφέρομαι στη Μαίρη Τράγου που μπήκε αλλαγή στο 71′ ύστερα ακριβώς από ένα χρόνο απουσίας λόγω σοβαρού τραυματισμού που την ταλαιπώρησαν με αλεπάλληλα χειρουργεία !!

 

 

 

 

Διαιτητής Χουλιάρας (Πρεβέζης)

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008(Γιάννης Γουλής)

Παναγιωτοπούλου,Γρομητσάρη,Τζουμερκιώτη(88’Πετσίνη),Μόρρα,Βράνα Τριανταφύλλου,,Ευθυμίου,Αυγέρη,Γιαννακά ,Φιλανδριανού(60’Γατσουλιά),Γκίνη(80’Πρασσά),Μαλισιώρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Καλομοίρα Κοντομίχη)Γιαννακούλη,Φλίσια, Στεροπούλου,Αργυριάδη,Βέρρα,Βλασσοπούλου,Φυτίλη(71’Τράγου},Κριεζή(59′ Ροκόμα),Σάλκουνιτς,Γατούδη(80’Συρμή),Τρμπόγεβιτς.

COMMENTS

WORDPRESS: 0