HomeSuper League 1

Παίκτες της ΑΕΚ θυμηθείτε…..

Από τον Χρήστο Μπούρτζη  Πριν 3 χρόνια…  ήταν η αποφράδα ημέρα..! ΑΕΚ – Πανθρακικός 0-1 και  διακοπή. Έπεφταν οι τίτλοι τέλους στην ΑΕΚ. Τώρα είναι

Τέλος από τον Απόλλων Σμύρνης ο Τζανετόπουλος
Όμορφες παρουσίες στα Ελληνικά γήπεδα!!!!1(Vid)
Europa League

Από τον Χρήστο Μπούρτζη

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ypobibasmos AEK Πριν 3 χρόνια…  ήταν η αποφράδα ημέρα..! ΑΕΚ – Πανθρακικός 0-1 και  διακοπή. Έπεφταν οι τίτλοι τέλους στην ΑΕΚ. Τώρα είναι ήρθε η ώρα!!!  -Υποχρέωση και υπερηφάνεια δηλώνει η δυναμική συνδρομή της ομάδας στο προσφυγικό θέμα που ξυπνάει μνήμες όταν γεννηθήκαμε μέσα από την καταστροφή!

Φυσικά και δεν επιστρέψαμε για να εκδικηθούμε κανέναν. Όμως με την υπερηφάνειά μας δεν θα παίζει κανείς. Όπως στον πρώτο γύρο τους κερδίσαμε στην Θράκη έτσι επιβάλετε να νικήσουμε και στην έδρα μας για να σβήσουμε κάθε ανάμνηση. Όχι να ξεχάσουμε αλλά να μην φτιάχνουμε παραδώσεις που δεν αξίζουν στο γόητρο και στην φιλοσοφία της ΑΕΚ. Μιας και αναφέρθηκα στην φιλοσοφία της ομάδας μας, είμαι πολύ χαρούμενος για την κίνηση  της να συνδράμει δυναμικά  στο σοβαρό θέμα των προσφύγων. Δεν μας ενδιαφέρουν τι παίγνια γίνονται σε βάρος αυτών των ανθρώπων,  ποιοί  έχουν κέρδος και ποιο σχέδιο υπάρχει. Ας σταθούμε στην ουσία και να βοηθήσουμε έναν συνάνθρωπό μας όπως μπορούμε. Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ είναι:  «Ως ελάχιστο φόρο τιμής απέναντι στην ιστορία και την καταγωγή της ομάδας μας, η ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρεί χρέος της να σταθεί αρωγός στο σύγχρονο δράμα των προσφύγων και να συνδράμει στη σκληρή καθημερινή μάχη για την επιβίωση για όσο διάστημα παραμένουν στη χώρα.Η AEK αποτελεί φύτρα προσφύγων, γεννήθηκε μέσα από την καταστροφή, έζησε τον ξεριζωμό και συναισθάνεται την υποχρέωση να ανταποδώσει την αγάπη και τη φροντίδα, με την οποία την αγκάλιασε η ιστορία.  Με επικεφαλής τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και αντιπροσωπεία της σημερινής ομάδας, νεαρών ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομής και παλαίμαχων άσων της, η ομάδα μας θα μεταβεί –αρχικά- την ερχόμενη εβδομάδα στο Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης της Περιφέρειας Αττικής στην Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο προκειμένου να παραδώσει:

Ετοιμα γεύματα για την σίτιση των προσφύγων

Συσκευασμένα σνακ

Αναπηρικά αμαξίδια για την κάλυψη ειδικών αναγκών σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρεία MEDICIN

Σκηνές για τις ελλείψεις στη στέγαση

Αντισηπτικό υγρό

Αναλγητικά και εξειδικευμένα φάρμακα

Παιδικά συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες από την BIONAΤ

Χυμούς σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρεία ΛΟΥΞ

Εμφιαλωμένο νερό σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρεία ΔΙΟΣ

Οι δράσεις για τους πρόσφυγες θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες στα κέντρα μετεγκατάστασης προσφύγων με προσφορά έτοιμων γευμάτων, που θα αγοραστούν από την ΠΑΕ ΑΕΚ:  Με χρήματα τα οποία θα προκύψουν από την πώληση της φανέλας και του επίσημου yearbook της ομάδας μας από το e-shop της ΠΑΕ. Από το 5% των συνολικών εισπράξεων στα τρία εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας στα πλέι οφ. Tαυτόχρονα η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους της να συνταχθούν μαζί μας στην κοινή προσπάθεια «ανθρωπιά για τους πρόσφυγες», δημιουργώντας ειδική υπηρεσία για την αποστολή sms. Με κάθε μήνυμα οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα συνεισφέρουν στη δημιουργία του κοινού ταμείου βοήθειας και αλληλεγγύης στους πρόσφυγες για την αγορά και τη διάθεση έξτρα ανθρωπιστικής βοήθειας, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν. Θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση την επόμενη εβδομάδα για τον αριθμό αποστολής των sms. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ήδη απευθυνθεί και καλεί όλα τα προσφυγικά σωματεία της χώρας σε συνεργασία για ανάληψη περαιτέρω δράσεων υπέρ των προσφύγων με το σκεπτικό ότι όλοι μαζί με την ίδια ευαισθησία της κοινής μας προέλευσης θα είμαστε πολύ πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί απέναντι σε ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα, που έχει να κάνει με την επιβίωση χιλιάδων ανθρώπων.»  Τώρα στα αγωνιστικά νέα, ολοκληρώθηκε η πρωινή και τελευταία προπόνηση στα Σπάτα που ήταν προγραμματισμένη στις 10:30. Οι Γιάκομπ Γιόχανσον και Μιχάλης Μπακάκης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

COMMENTS

WORDPRESS: 0