Συνέντευξη παραχώρησε ο Αντρέι Λούκιτς στο Πάμε Αθλητικά

HomeSuper League 1

Συνέντευξη παραχώρησε ο Αντρέι Λούκιτς στο Πάμε Αθλητικά

Από τον Δημήτρη Φωτεινόπουλου Συνέντευξη παραχώρησε στο Πάμε Αθλητικά ο Αντρέι Λούκιτς. Ο 24χρονος Κροάτης αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στο Π

Στον Αήττητο Σπάτων ο Κοκκόρης
Επαφές με Ντεφεδερίκο ο Απόλλωνας
Ετοιμάζει μεγάλη πρόταση για Μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης η Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ

Από τον Δημήτρη Φωτεινόπουλου

Συνέντευξη παραχώρησε στο Πάμε Αθλητικά ο Αντρέι Λούκιτς.

Ο 24χρονος Κροάτης αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Αθλητικά, μιλώντας για την μεταγραφή του στον Απόλλωνα, την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον Βαλεριάν Ισμαέλ.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Πως νιώθεις για την μεταγραφή σου στον Απόλλωνα;

Αντρέι Λούκιτς: Πιστεύω πως η μεταγραφή/δανεισμός μου στον Απόλλωνα θα με βοηθήσει πολύ και είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον παλιότερο σύλλογο της Ελλάδας.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι και ποιοι οι ομαδικοί σου για αυτήν την σεζόν;

Αντρέι Λούκιτς: Κάθε παίχτης έχει προσωπικούς στόχους, αλλά για μένα έρχονται σε δευτερεύον ρόλο για το καλό της ομάδας. Επίσης πρέπει να αναπτυχθεί καλή συνεργία μεταξύ των παιχτών για να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Τι πιστεύεις για το Ελληνικό ποδόσφαιρο;

Αντρέι Λούκιτς: Το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είναι πολύ δυνατό και πρέπει κάθε ομάδα να έχει πολεμιστές μέσα στο γήπεδο

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Ως κεντρικός αμυντικός, πιστεύεις μπορείς να μάθεις πολλά από τον προπονητή Βαλεριάν Ισμάελ, που στο παρελθόν υπήρξε μεγάλος κεντρικός αμυντικός σε ομάδες όπως της Μπάγερν Μονάχου, την Βέρντερ Βρέμης και την Λιντς.

Αντρέι Λουκιτς: Βέβαια μπορώ να μάθω πάρα πολλά από τον Ισμαέλ. Είναι καλός προπονητής και πολύ καλός άνθρωπος. Ήταν και ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για σένα;

Αντρέι Λούκιτς: Το ποδόσφαιρο για μένα δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι, είναι τρόπος ζωής!

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Τέλος έχεις κάτι να πεις προς τους οπαδούς του Απόλλωνα;

Αντρέι Λούκιτς: Οι οπαδοί πρέπει να είναι υπομονετικοί μαζί μας και να μας υποστηρίζουν, και μαζί θα είμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί. Πιστεύω στην ομάδα και πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Πάμε Απόλλων!

COMMENTS

WORDPRESS: 0