Αχ θρύλε μου πόσο πόνο δίνεις…

HomeΠοδόσφαιροSuper League 1

Αχ θρύλε μου πόσο πόνο δίνεις…

Από τον Κοκκινοφρουρό Εμείς γνωρίζουμε το ότι ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος σύλλογος. Οι υπόλοιποι απλά προσπαθούν να μας φτάσουν αλλά θέλουν πολ

Ήττα στον 3ο τελικό ο Ολυμπιακός!!!
Νίκη με ανατροπή ο Ολυμπιακός 2-1 τον Ατρόμητο
Σταθήκαμε αξιοπρεπώς Ολυμπιακέ μου

Από τον Κοκκινοφρουρό

Εμείς γνωρίζουμε το ότι ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος σύλλογος.

Οι υπόλοιποι απλά προσπαθούν να μας φτάσουν αλλά θέλουν πολλά χρόνια για να το καταφέρουν.

Η φετινή χρονιά δεν ήταν καθόλου καλή για τον Ολυμπιακό μας καθώς δεν πήραμε το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός πρέπει να το παίρνει γιατί είναι ο καλύτερος. Είναι ο στόχος μας από την αρχή της αγωνιστικής όπως και το κύπελλο που και φέτος δεν τα καταφέραμε αλλά και να πηγαίνουμε όσο πιο πολύ καλά στην Ευρώπη!!

Παρόλα αυτά με καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο γύρο ειδικά καταφέραμε να τερματίσουμε άνετα στην 2η θέση με 75 βαθμούς σε μια χρονιά επαναλαμβάνω κακή για εμάς.

Τώρα κάποιοι άλλοι προσπαθούν να μας θεοποιήσουν την ομάδα τος. ΟΚ πήραν μετά από 30 και βάλε χρόνια αλλά μας έχουν τρελάνει για μπαλάρα και διάφορα τέτοια και τερμάτισαν 5 βαθμούς πιο πολλούς από εμάς.

Το ότι έχουν να πάρουν πολλά χρόνια πρωτάθλημα καθώς ο Θρύλος μας έχει τα πιο πολλά τους έχει επηρεάσει πολύ και τα βλέπεουν όλα άστα να πάνε. Ξαφνικά έγιναν διαστημικοί.

Αυτή είναι η διαφορά μας ρε με τους άλλους. Η κακή χρονιά του Ολυμπιακού μας είναι η καλύτερη χρονιά των άλλων!!!

Δεν μπορείτε να μας φτάσετε γιατί είμαστε πολύ μπροστά από όλους σας. Προσθέστε όλοι μαζί τα πρωταθλήματα σας και τα κύπελλα σας και ούτε τότε θα μας φτάσετε!!!

Πόσο πόνο έχεις δώσει Θρυλάρα μου στους ανύπαρκτους!!!

Η κακή χρονιά μας η καλύτερη σας!!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0