ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός 0-0

HomeΠοδόσφαιροSuper League 1

ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός 0-0

Απο τον Μανιογνώστη Ε(χ)ασε βαθμούς στον Βόλο ο Ολυμπιακός κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας με πολλά παράπονα απο την διαιτησία οι ερυθρόλευκοι. Ο Ο

Περού Δανία
“Ναπολιτάνος” ο Malcuit
Ερυθρόλευκος ο Κουμεντάκης

Απο τον Μανιογνώστη

Ε(χ)ασε βαθμούς στον Βόλο ο Ολυμπιακός κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας με πολλά παράπονα απο την διαιτησία οι ερυθρόλευκοι. Ο Ολυμπιακός έκανε ένα καλό παιχνίδι με πολλές ξάνα τελικές προσπάθειες αλλά η μπάλα δεν έμπαινε.

Υπάρχει μια ποικιλία αντιδράσεων για το ακυρωθέν γκόλ του Χιλάλ Σουντανί και για το κράτημα μέσα στην περιοχή στον Ελ Αραμπί.

Οι Πειραιώτες βγήκαν στην επανάληψη με αρκετή διάθεση και ενέργεια δημιουργώντας πολλές τελικές και με απολογισμό 3 δοκάρια. Μετά την λήξη του αγώνα οι ερυθρόλευκοι δεν ήθελαν να προχωρήσουν σε κάποια δήλωση σε κάποιο κανάλι ή ραδιόφωνο.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού κος Βαγγέλης Μαρινάκης εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας:

«Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαιρου ξεχείλησε.

Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββιδη, Καλπαζιδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποι τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.
Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θε την χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα.

Ήρθε η ώρα, οι υπεύθυνοι αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα φάνε αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια.»

COMMENTS

WORDPRESS: 0