Ουάρντα:<<Έχω δεχθεί πρόταση απο τον Ολυμπιακό>>

HomeSuper League 1

Ουάρντα:<<Έχω δεχθεί πρόταση απο τον Ολυμπιακό>>

Απο τον Μανιογνώστη Ο Αμρ Ουάρντα, αγωνίζεται στην ομάδα της Λάρισας, ως δανεικός απο τον Π.Α.Ο.Κ . Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, σε συνέντευξη πο

Σαρώνει την Γένοβα ο Ολυμπιακός
Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο αρχηγός παραμένει στο λιμάνι του…
Έσκασε: Ο Μπλάτ είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού

Απο τον Μανιογνώστη

Ο Αμρ Ουάρντα, αγωνίζεται στην ομάδα της Λάρισας, ως δανεικός απο τον Π.Α.Ο.Κ .

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Αιγυπτιακή ιστοσελίδα <<yallakora.com>> ισχυρίστηκε πως έχει δεχθεί επίσημη πρόταση απο τον Πειραϊκό σύλλογο, λέγοντας πως επιθυμεί να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Πηγή:<<yallakora.com>>

«Το συμβόλαιό μου στον ΠΑΟΚ τελειώνει τον Δεκέμβριο. Έχω πρόταση από μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θέλει να με αποκτήσει. Εγώ όμως θέλω να παίξω εκτός Ελλάδας, πέντε χρόνια είναι αρκετά», σχολίασε αρχικά και εξήγησε:

«Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο σε μια άλλη χώρα. Έχω ένα στόχο και ένα όνειρο στην Ευρώπη και προσπαθώ να τον φτάσω και να τον πετύχω. Η επιστροφή στην Αίγυπτο δεν είναι τόσο πιθανή αυτή τη στιγμή. Θα ερχόμουν μόνο για να δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου».

Επιπλέον, σχολίασε: «Είμαι δανεικός από τον ΠΑΟΚ και παίζω καλά στην ΑΕΛ, αλλά υπάρχουν προβλήματα ανάμεσα στον πρόεδρο της Λάρισας και στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος με πήρε τηλέφωνο πριν τρεις ώρες για να μου πει ότι φεύγω από την ομάδα, ότι θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ μετά από τρεις εβδομάδες. Οι άνθρωποι εδώ με αποκαλούν Μαραντόνα της Ελλάδας. Υπάρχουν συζητήσεις για την επιστροφή μου στην Εθνική. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται και ο ΠΑΟΚ θέλει να ανανεώσουμε. Δεν μου αξίζει αυτή η αντιμετώπιση. Θέλω να τους στείλω ένα μήνυμα. Αφήστε με ήσυχο, ώστε να παίξω όπως ξέρω και να επιστρέψω στην εθνική ομάδα>>

COMMENTS

WORDPRESS: 0