Συμφωνία ΄Αρη με Ματέο Γκαρσία

HomeSuper League 1ΑΡΗΣ

Συμφωνία ΄Αρη με Ματέο Γκαρσία

Άρης και Ματέο Γκαρσία έδωσαν τα χέρια για συμφωνία, καθώς ο Αργεντίνος αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές απολαβές 1.65 εκατομμύρια ευρώ

Έκτακτο: Δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε το Βίλερμπαν-Ερυθρός Αστέρας!
Ερυθρός Αστέρας: Πήρε Ο’ Μπράιαντ !!
Στην ευρωπαική λίστα του Ερυθρού Αστέρα ο Ματέο Γκαρσία

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται ώστε να υπογράψει ο Ματέο Γκαρσία το συμβόλαιό του με τον Άρη το οποίο θα είναι τετραετές με συνολικές απολαβές 1.65 εκατομμύρια ευρώ.

Το σίριαλ ήταν μεγάλο, καθώς ο Σέρβικος τύπος αμφισβητούσε έντονα την συμφωνία του Άρη με τον Ερυθρό Αστέρα για την πώληση του παίκτη, όμως τελικά υπάρχει δεδομένη συμφωνία και είναι αυτή της συμφωνίας του Άρη με τον Ερυθρό Αστέρα για την παραχώρηση του παίχτη στους Θεσσαλονικείς.

Οι πληροφορίες από την ΠΑΕ Άρης αναφέρουν για ποσοστό της τάξεως του 30%, οι Σέρβοι ισχυρίζονται ότι αυτό ανέρχεται στο 50%.

Η δεύτερη συμφωνία είναι μεταξύ του Άρη και του παίκτη. Γι’ αυτό εξάλλου η αρραβωνιαστικιά του Ματέο Γκαρσία βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα με σκοπό να «κλείσει» το σπίτι που θα στεγάσει το ζεύγος. Αυτή η συμφωνία προβλέπει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «mozzartsport», ο 24χρονος θα εισπράξει 450.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 400.000 ευρώ τον δεύτερο και οι συνολικές απολαβές του θα φτάσουν τα 1.650.000 ευρώ.

Ο Άρης, επισήμως, δεν έχει τοποθετηθεί επί του ζητήματος του Ματέο Γκαρσία, παρά μόνο έχει επιβεβαιώσει τη συμφωνία, έχοντας ξεκαθαρίσει το ζήτημα ότι ο παίχτης αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

COMMENTS

WORDPRESS: 0