Παναθηναϊκός: «Ενδιαφέρον από επιχειρηματίες για την ΠΑΕ – Καμία ανταπόκριση από Αλαφούζο»

HomeΠοδόσφαιροSuper League 1

Παναθηναϊκός: «Ενδιαφέρον από επιχειρηματίες για την ΠΑΕ – Καμία ανταπόκριση από Αλαφούζο»

Τα νερά ταράζει δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας, αφού αποκαλύπτει ενδιαφέρον από ομογενείς επιχειρηματίες για εμπλοκή τους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Γιάννη Αλαφούζο να κάνει τον Κινέζο

Έκανε το 2-2 ο Προμηθέας 70-54 την ΑΕΚ, όλα θα κριθούν στο Ο.Α.Κ.Α.!!!
Peters για Παναθηναϊκό: «Επικίνδυνο να παίζεις με ομάδα που έρχεται από ήττα»!
Ελβετία:«Να μη νοσηλεύονται σε ΜΕΘ οι αρνητές του Covid-19»

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει δημοσίευμα από τις ΗΠΑ… «μετά την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα το σλόγκαν έγινε «πουλάει ή δεν πουλάει», με αντικείμενο αυτή τη φορά τον ιστορικό Παναθηναϊκό. Που ενώ κάτι πήγε να κάνει πέρυσι αγωνιστικά χάρη στον Δώνη, η αποπομπή του προπονητή και οι αλλοπρόσαλλες κινήσεις του Γιάννη Αλαφούζου έφεραν την ομάδα στον πάτο.

Δημόσια, ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ  δηλώνει μετά το φιάσκο του Ταϋλανδέζου πως κανείς δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα. Ουδέν ψευδέστερον. Όπως και τότε, έτσι και τώρα, υπάρχει συγκροτημένη ομάδα Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών, με αγάπη στον Παναθηναϊκό, που διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον για την αγορά της ομάδας. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η Greek News, το ενδιαφέρον εκφράστηκε επίσημα, με επιστολή ομογενούς, προς τον Γιάννη Αλαφούζο, στις 18 Σεπτεμβρίου, σε συνέχεια ανταλλαγής τηλεφωνημάτων και sms του εκπροσώπου του, με άτομο της απόλυτης εμπιστοσύνης του μεγαλομετόχου.

Μια εβδομάδα μετά την επιστολή κι ενώ θα έπρεπε να δοθούν τα στοιχεία για τα οικονομικά της ΠΑΕ, από την πλευρά Αλαφούζου ενημερώνονται ότι δεν ενδιαφέρεται να παραχωρήσει το πλειοψηφικό ποσοστό της ομάδας.

Καιρός να ξεκαθαρίσει δημόσια ο Γιάννης Αλαφούζος αν προτίθεται να συνεχίσει τα πειράματα με την ομάδα, ή αν θα πράξει αυτό που έλεγε ότι επιθυμούσε πάντα, να βρει σωστούς ανθρώπους να την πουλήσει. Εκτός κι αν όλο αυτό είναι ένα τεράστιο δούλεμα».

Πηγή: olaprasina1908.gr

COMMENTS

WORDPRESS: 0