HomeΠοδόσφαιροSuper League 2

Η ΠΑΕ Απόλλων δεν επιθυμεί το στοίχημα !!!

Με αφορμή δημοσιεύματα και καταγγελίες περί στοιχηματισμού του Απόλλωνα Σμύρνης σε κάποιους αγώνες η ΠΑΕ εξέδωσε χθες ανακοίνωση ζητώντας την εξαίρεση

Ηταν στραβοπάτημα (0-0) !!!
Μεσολόγγι 2008 ετήσια χοροεσπερίδα 2020
Πανάκριβο τρίποντο του Απόλλωνα στο Μενίδι (0-1)

ανακοινωση παεΜε αφορμή δημοσιεύματα και καταγγελίες περί στοιχηματισμού του Απόλλωνα Σμύρνης σε κάποιους αγώνες η ΠΑΕ εξέδωσε χθες ανακοίνωση ζητώντας την εξαίρεση του Απόλλωνα απο το στοίχημα του ΟΠΑΠ καθώς και οποιασδήποτε άλλης εταιρίας που ασχολείται με το στοίχημα…

Η ανακοίνωση.. “Σε συνέχεια της από 24/12/2015 ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στην οποία είχαμε δεσμευτεί ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για εξαίρεση της ομάδας από τα δελτία στοιχηματισμού, κάναμε κάθε απαιτούμενη ενέργεια σε κάθε αρμόδια Αρχή για το σκοπό αυτό.

Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ είναι ηθικά ακέραιη και υγιής οικονομικά εταιρία, που στηρίζεται αποκλειστικά, σε έσοδα από διαφημιστική προβολή σημαντικών και ευυπόληπτων εταιριών. Η εμπλοκή και μόνο του ονόματος της ομάδας σε υποθέσεις δήθεν χειραγωγημένων αγώνων, μολονότι δεν έχει καμία βασιμότητα, μας προκαλεί πολύ σημαντική ζημία, καθώς θέτει σε αμφισβήτηση το κύρος και την φήμη μας, στην οποία στηρίζεται η διαφημιστική προβολή και κατ’ επέκταση τα έσοδά μας.

Επειδή δεν γίνεται ανεκτή η παραμικρή υποψία σε βάρος μας, υποβάλλαμε έγγραφο αίτημα σε όλους τους αρμόδιους φορείς, πρωτίστως δε τον υφυπουργό Αθλητισμού κο Κοντονή και την ΕΕΑ, πως επιθυμούμε να ακολουθηθεί κάθε νόμιμη και προβλεπόμενη διαδικασία προκειμένου να εξαιρεθούμε άμεσα από την όποια συμμετοχή των αγώνων της ομάδας μας σε κουπόνια στοιχήματος, όχι μόνο του ΟΠΑΠ, αλλά και οποιασδήποτε άλλης εταιρείας στοιχηματισμού και περιμένουμε την απάντησή τους.

Επίσης η ΠΑΕ Απόλλων προέβει σε ανακοίνωση απαντώντας σε δημοσιέυματα που είχαν αντικείμενο κάποιο επεισόδιο ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντη Δημήτρη Κοτταρά και τον προπονητή της ομάδας Μπάμπη Τεννέ..

“Η ομάδα μας την Παρασκευή, 19-2-2016, πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη σε μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα, που την κατατάσσει σε μία από τις δύο προνομιούχες –για την άνοδο- θέσεις της βαθμολογίας. Δυστυχώς, παρά την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται απ’ όλα τα μέλη της ομάδας μας, γίναμε μάρτυρες, για ακόμα μια φορά, ενός νέου ψευδούς και συκοφαντικού δημοσιεύματος από τον γνωστό και μη εξαιρετέο δημοσιογράφο-σεναριογράφο, περί δήθεν επεισοδίου μεταξύ προπονητή και τεχνικού διευθυντή.

Ο στόχος του συγκεκριμένου δημοσιεύματος και του συντάκτη του είναι φανερός και δεν είναι άλλος από το να δημιουργήσει πρόβλημα στη συνοχή της ομάδας και μάλιστα στην πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κύριος αυτός θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη να απολογηθεί για τα ψεύδη του. Η οικογένεια του Απόλλωνα είναι και θα παραμείνει ενωμένη, με μοναδικό και αδιατάρακτο σκοπό την άνοδο της ομάδας στη Super League. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Μενιδίου και τους καλούμε να βρεθούν δίπλα στην ομάδα μας στον κρίσιμο αγώνα με την Λαμία.

COMMENTS

WORDPRESS: 0