HomeSuper League 2

Δίκαιη μοιρασιά στο Μάλεμε (0-0) !!!!

Δέν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα Κισσαμικός και Απόλλων και έτσι έμειναν σε ένα άχαρο 0-0 που ισοδυναμεί για τον Απόλλωνα σε μια νέα απώλεια βαθμών

Το σήκωσε η καλύτερη ομάδα !!!
Πρώτη Βαζάκα σήμερα στη Ριζούπολη!!
Στην αντεπίθεση η ΠΑΕ Απόλλων!!!

κισσαμικος απολλωνΔέν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα Κισσαμικός και Απόλλων και έτσι έμειναν σε ένα άχαρο 0-0 που ισοδυναμεί για τον Απόλλωνα σε μια νέα απώλεια βαθμών που τον βγάζει έξω από κάθε διεκδίκηση ακόμη και για την τρίτη θέση αν τα Τρίκαλα περάσουν από τα Χανιά..

Αντίθετα για τον νεοφώτιστο Κισσαμικό είναι ένα καλό αποτέλεσμα και αποτελεί συνέχεια των καλών εμφανίσεων του σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος…

Ισοδύναμοι στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι μοιράστηκαν τελικές 5/1 ,7/2 και κατοχή 50 50 σε ένα παιγνίδι όμως με πολύ αργό ρυθμό αλλά τον Απόλλωνα σαφώς ποιό βελτιωμένο από πρόσφατες του εμφανίσεις και να παίζει επί τέλους πλάτος και να δημιουργεί από τις πτέρυγες αλλά και να μην μπορεί να ολοκληρώσει μιά έστω επιθετική του προσπάθεια ..δικαιολογημένα πάντως έχει παράπονα στο διάστημα αυτό από τη διαιτησία του Σωτηριάδη σε δύο περιπτώσεις μία οταν ο Κύργιας θα έβγαζε στο 33’τετ α τετ τον Βάντερσον αλλά ο Τσουβαλτζίδης έκοψε την πορεία της μπάλλας με το χέρι ..ήταν τελευταίος παίκτης και έπρεπε να αποβληθεί, όπως και ο Τζιμογιάννης (37′) που έσπρωξε φανερά σε διεκδίκηση τον Φατιόν μέσα στην περιοχή χωρίς να έλθει σε επαφή με την μπάλλα !! και στο 43′ όταν ανακόπηκε ως οφσάιντ ο Βάντερσον σε φάση που μύριζε γκόλ εντελώς αδικαιολόγητα από τον επόπτη..

Δύο οι ουσιαστικές φάσεις μία για κάθε ομάδα και οι δύο από στημένα η πρώτη στο 9′ όταν από φάουλ του Αυγενικού ο Σεληνιωτάκης προσπάθησε να επωφεληθεί με πλασσαριστή κεφαλιά αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Αποστολίδης και η άλλη στο 35′ όταν ο Τζιώρας ενεργώντας σπασμωδικά έστειλε την μπάλα άουτ από κόρνερ του Κονέ και κεφαλιά πάρε βάλε του Δεληζήση!!!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδειξαν να συνέρχονται να πιέζουν αλλά αυτό κράτησε μόνο 15 λεπτά αφού ο Απόλλων έδειχνε όχι μόνο νά βρίσκει λύσεις αλλά και να επιτίθεται…η φάση που προήλθε ωστόσο η ευκαιρία για τον Κισσαμικό προήλθε από κακή αμυντική ενέργεια αλλά ο Αποστολίδης με εντυπωσιακό τρόπο χάλασε τα σχέδια του παραλήπτη φόρ του Κισσαμικού Αυγενικού!!

Μετά τη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν έστω και άν οι γηπεδούχοι κράτησαν ελαφρά την κατοχή κυνήγησαν το γκόλ κάπου στάθηκαν άτυχοι ,κάπου επιπόλαιοι και η ουσία δεν αλλάζει και αυτή δεν είναι άλλη ..ο Απόλλων όχι μόνο χάνει για τα καλά το τραίνο της ανόδου αλλά κινδυνεύει να χάσει και την τρίτη θέση !!!

Δεν απέφυγε τα λάθη ο Σωτηριάδης ( Λασηθίου) αναφέρθηκα εκτενέστερα και για τον ίδιο και τον επόπτη δύο επί της ουσίας κάρτες μια για κάθε ομάδα (Δεληζήσης ,Τσουβαλτζίδης) οι άλλες δύο στο 90′ δεν πιάνονται είναι από αυτές που χαρακτηρίζονται “μαιμού” ωστόσο την χάρισε δύο φορές στο Σεληνιωτάκη…ήταν περιπτώσεις ίδιες σαν αυτή που έδειξε στον Δεληζήση !!!

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Τζημογιάννη, Κουρτεσιώτης, Ενγκουέμ, Σελινιωτάκης, Αυγενικού(81′ Λώττας), Πόκονγκ(69′ Βλάχος), Ποσίνκοβιτς, Μάντζης(78′ Σαπαλίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Αποστολίδης, Πάνος, Πιπίνης, Κύργιας, Δεληζήσης, Φατιόν, Παρπέξ( 60′ Σουνάς), Μπουντόπουλος, Βάντερσον, Κονέ(83′ Κρητικός), Τζιώρας(66′ Φομίν).

 

 

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0