HomeSuper League 2

Παναγόπουλος τέλος !!!

Το αλαλούμ στον Απόλλωνα δεν σταματάει με τίποτα και κανείς δεν μπορεί πλέον να προβλέψει αν συνεχιστεί και πόσο ..προς το παρόν οι αποφάσεις της διοί

Η ΠΑΕ Απόλλων δεν επιθυμεί το στοίχημα !!!
Η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει απόψε στο Δουβλίνο !!
Βαζάκας δεν υπάρχει συμφωνία!!

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟςΤο αλαλούμ στον Απόλλωνα δεν σταματάει με τίποτα και κανείς δεν μπορεί πλέον να προβλέψει αν συνεχιστεί και πόσο ..προς το παρόν οι αποφάσεις της διοίκησης της ΠΑΕ ακυρώνονται με τον ποιο εκκωφαντικό τρόπο!!!

Τώρα έχουμε “φύγε εσύ-έλα εσύ” στο θέμα του αντικαταστάτη του Μπάμπη Τεννέ και δεν γνωρίζει κανένας που θα φτάσει…

Στο μεταξύ η ομάδα εκτός από την “πατάτα” της Ελευσίνας εξακολουθεί να χαρίζει βαθμούς στους δύο πρωτοπόρους..ήδη έχασε 5 ολόκληρους βαθμούς από κάκιστες επιλογές  και δεν μπόρεσε να επωφεληθεί από τους 4 χαμένους βαθμούς της Κέρκυρας κυρίως και δείχνει ανίσχυρη να εκμεταλλευτεί το οποιοδήποτε στραβοπάτημα των βαθμολογικά πάνω της..

Έτσι σήμερα με ανακοίνωση της η ΠΑΕ αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον τεχνικό Κωνσταντίνο Παναγόπουλο αποδεχόμενη ουσιαστικά το λάθος της επιλογής της..ένα λάθος που το είχαμε επισημάνει πριν από την οριστική συμφωνία γιατί οι πληροφορίες διασταυρωμένες από παντού μιλούσαν για παταγώδη αποτυχία αφού εκτός των άλλων ο συγκεκριμμένος προπονητής εστερείτο διπλώματος κατάλληλου για πρώτο προπονητή Β εθνικής..

Η ΠΑΕ λοιπόν εκτός από την ανακοίνωση της διακοπής της συνεργασίας με τον Παναγόπουλο φρόντισε να τα βάλει και με μερίδα φιλάθλων ότι δήθεν δημιουργούν προβλήματα σε βάρος της ομάδας χωρίς μάλιστα να τους κατονομάσει λες και εκείνοι παίρνουν τις αποφάσεις η χρησιμοποιούν 6 αντί για 5 αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές..Κύριοι καταλάβετε το η αλλαγή ήταν μέσα ο Φομίν αλλά έξω αλλοδαπός όχι Έλληνας πχ Τζιώρας…και δεν έφταιγε μόνο ο Τεννές αλλά και όλοι όσοι ήσαν δίπλα του στον πάγκο..

Για να μην μακρηγορούμε δείτε την ανακοίνωση..

“Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την προσωρινή διακοπή της συνεργασίας της με τον προπονητή Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.

Ο κ. Παναγόπουλος τις λίγες ημέρες που έμεινε κοντά μας, μας έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε έναν εξαιρετικό άνθρωπο και προπονητή, λάτρη του ισπανικού μοντέλου ποδοσφαίρου. Η δουλειά του συγκεκριμένου ανθρώπου στο διάστημα που έμεινε κοντά μας ήταν ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου. Δυστυχώς, τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα μας και είναι πολλά, δεν μας επιτρέπουν να παράσχουμε επιπλέον χρόνο, ώστε να μπορέσει να διδάξει το πρωτοποριακό μοντέλο ποδοσφαίρου που πρεσβεύει. Τον ευχαριστούμε και ανανεώνουμε την πρόθεση για συνεργασία μαζί του για το άμεσο προσεχές διάστημα.

Η ομάδα λειτουργεί υπό εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες, βάλετε έξωθεν από όλο το ποδοσφαιρικό στερέωμα και δυστυχώς προδίδεται και από ανθρώπους που παριστάνουν τους Απολλωνιστές και ταυτόχρονα αποτελούν χορηγούς αντιπάλων ομάδων.

Επειδή, ο χρόνος είναι λίγος και πιεστικός, δεν θέλουμε να επεκταθούμε περαιτέρω. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας την κατάλληλη χρονική στιγμή, όταν ολοκληρωθεί η φετινή περίοδος.

Καλούμε τους Απολλωνιστές να στηρίξουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη καμπή και να απομονώσουν αυτούς, οι οποίοι -όλοι γνωρίζουμε ότι- σκοπίμως δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0