Πανιώνιος, Πλατανιάς, Παναθηναϊκός και Κέρκυρα δεν αδειοδοτήθηκαν απο την ΕΠΟ

HomeSuper League 1Super League 2

Πανιώνιος, Πλατανιάς, Παναθηναϊκός και Κέρκυρα δεν αδειοδοτήθηκαν απο την ΕΠΟ

Απο τον Μανιογνώστη Πανιώνιος,Πλατανιάς,ΠαναθηναΪκός και Κέρκυρα είναι οι ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν απο την ΕΠΟ. οι<<πράσινοι>>

Πρώτο φιλικό για την Κ20 του ΠΑΣ Λαμίας
Στο Ιατρικό Π. Φαλήρου οι κούπες του πρώτου ντάμπλ
Ο Clarck Nsikulu στον Ατρόμητο

Απο τον Μανιογνώστη

Πανιώνιος,Πλατανιάς,ΠαναθηναΪκός και Κέρκυρα είναι οι ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν απο την ΕΠΟ.

οι<<πράσινοι>> δεν αδειοδοτήθηκαν για πέντε άρθρα του κανονισμού και πλέον απειλούνται να ξεκινήσουν με -6 στο νέο πρωτάθλημα και απαγόρευση ελεύθερης πραγματοποίησης μεταγραφών.

οι<<κυανέρυθροι>> δεν αδειοδοτήθηκαν μόνο για το άρθρο 52 που αφορά το πλάνο βιωσιμότητας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο και αυτό επειδή ο Πανιώνιος απέκτησε τον 27χρονο τερματοφύλακα Ζερεμί Μαλέρμπ ο οποίος δεν θα είχε το δικαίωμα να υπογράψει αν ο Πανιώνιος είχε τις κυρώσεις των “πρασίνων”.

Χωρίς άδεια έμειναν Κέρκυρα και Πλατανιάς οι δύο σύλλογοι που υποβιβάστηκαν πέρυσι, επίσης εξαιτίας του άρθρου 52, χωρίς ωστόσο να τις επηρεάζει άμεσα, εφόσον δεν αλλάξει δραστικά η εικόνα της Super League τη νέα σεζόν και δεν ισχύσει ο υποβιβασμός τους.

Οι τέσσερις ομάδες έχουν το δικαίωμα εντός τεσσάρων ημερών να ασκίσουν έφεση

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναλυτικά:

“Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την συνεδρίασή του την 12/06/2018, εξέτασε τους φακέλους των τεσσάρων ΠΑΕ της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) που δεν είχαν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, προκειμένου να αποφασίσει για την χορήγηση ή μη άδειας συμμετοχής τους στη διοργάνωση της Ά Επαγγελματικής Κατηγορίας και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α΄ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, λόγω μη εκπλήρωσης του άρθρου 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α΄ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, λόγω μη εκπλήρωσης των άρθρων 47, 48, 49, 50 και 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α΄ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, λόγω μη εκπλήρωσης του άρθρου 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α΄ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ, λόγω μη εκπλήρωσης του άρθρου 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0