Το θέατρο του παραλόγου…

HomeSuper League 1Super League 2

Το θέατρο του παραλόγου…

Για άλλη μια φορά το Ελληνικό ποδόσφαιρο μας εκπλήσσει, αλλά με αρνητικό τρόπο.

Απόλλων Σμύρνης: «Έκλεισε» ο Ράιλι και Βεράλστ!!
Προς ” Ζωσιμάδες” το Άρης-Απόλλων!
”Ντεμαράζ ” μεταγραφών Απόλλωνα Σμύρνης με Γιαννακόπουλο-Ακολουθεί και Κιτόκο!
Έκπληξη έχει προκαλέσει σε όλο το φίλαθλο κοινό τόσο του Απόλλωνα, όσο και της Ξάνθηςτο ενδεχόμενο μπαράζ των δύο ομάδων με φόντο μία θέση στην SuperLeague την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Αμφότερες οι ομάδες έχουν κλείσει την σεζόν και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μεν έχει απομείνει με 14 ποδοσφαιριστές, ενώ στην αντίπερα όχθη οι Ακρίτες βρίσκονται στην εξόχως δυσάρεστη θέση να έχουν μόλις 4 ποδοσφαιριστές απ’ την βασική ομάδα στην διάθεσή τους.
Αυτό συνέβη γιατί πολλά συμβόλαια λύθηκαν, ενώ όποια μεταγραφή κι αν υπάρξει απ’ τους συλλόγους δεν μπορεί να βρεθεί σε αυτές τις συναντήσεις,, αφού θεωρούνται ματς της περασμένης ουσιαστικά σεζόν.
Ο κορωνοϊός σίγουρα έφερε εξελίξεις απρόσμενες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη όχι μόνο της SuperLeague, αλλά εν σύνολο, όμως η σύγχυση που υπάρχει στο Ελληνικό πρωτάθλημαείναι απόρροια εκτός των υπολοίπων και της πλήρους ανοργανωσιάς με τις συνεχείς ασαφείς και ευμετάβλητες αποφάσεις, το οποίο επικρατεί σε όλο το φάσμα της χώρας μας και ασφαλώς το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.
Πάντως, ό,τι κι αν συμβεί σε περίπτωση διεξαγωγής των δύο αυτών παιχνιδιών, ακλόνητο φαβορί είναι ο Απόλλωνας, αφού ουσιαστικά η Ξάνθη δεν έχει απομακρύνει σχεδόν κάθε ποδοσφαιριστή της, αλλά και τεράστιο κομμάτι του τεχνικού και διοικητικού της επιτελείου, επομένως αν και στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, η πάλαι ποτέ Skoda θα παίξει περισσότερο για τυπικούς λόγους, παρά για ουσιαστικούς.
Πηγή: www.elafrataxiarxia.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0