Τηλεδιάσκεψη ΠΣΑΠ-Αυγενάκη για την έναρξη των Super League 2 και Football League! (pic)

HomeΠοδόσφαιροSuper League 2

Τηλεδιάσκεψη ΠΣΑΠ-Αυγενάκη για την έναρξη των Super League 2 και Football League! (pic)

Μεταξύ ΠΣΑΠ και Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη σχετικά με την καθυστέρηση των πρωταθλημάτων Super League 2 και Football League

Δεν θα αγωνιστεί στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Παναιτωλικό ο Παναθηναικός
Η ημερομηνία της «σέντρας» στην Football League
Στην Καλαμάτα ο Μαρκόφσκι

Την κανονική διεξαγωγή των πρωταθλημάτων Super League 2 και Football League ζητούσε πριν από λίγες ημέρες ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με επιστολή προς τους κ.κ. Αυγενάκη – Χαρδαλιά, προκειμένου να αποφευχθεί τεράστια οικονομική ζημιά σε παίκτες και συλλόγους.

Τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιήσει αυτή τη φορά αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, ώστε να του μεταφερθούν αναλυτικά και διεξοδικά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Επίσημα η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

«Υστερα από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσώπων του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ και συναδέλφων μας της Super League 2 και της Football League, αποφασίστηκε να αποσταλεί αίτημα στον κύριο Λευτέρη Αυγενάκη ώστε να πραγματοποιηθεί νέα μεταξύ του Συνδέσμου μας και του Υφυπουργού Αθλητισμού, ώστε να του μεταφερθούν αναλυτικά και διεξοδικά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει στους ποδοσφαιριστές των δύο κατηγοριών, λόγω της μη έναρξης των πρωταθλημάτων τους.

Η απάντηση του κυρίου Αυγενάκη ήταν καταφατική και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στις δύο κατηγορίες».

COMMENTS

WORDPRESS: 0