Ανανεώσεις στο φούλ στον Πανηλειακό

HomeΠοδόσφαιρoFootball League

Ανανεώσεις στο φούλ στον Πανηλειακό

Απο τον Μανιογνώστη Στον Πανηλειακό έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για την νέα χρονιά. Όλες οι ανανεώσεις: O A.O. Πανηλειακός ανακοι

Πρωταθλήτρια η Κ19 του Άρη
Ανακοίνωση για τα φιλικά παιχνίδια
Ανανέωση συνεργασίας με τον Κώστα Χριστοφιδέλη και τον Ολυμπιακό

Απο τον Μανιογνώστη

Στον Πανηλειακό έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για την νέα χρονιά.

Όλες οι ανανεώσεις:

O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την σεζόν 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή και εκ των αρχηγών της ομάδας Γιάννη Σωτηρόπουλο και του εύχεται να έχει υγεία και να εκπληρώσει τους προσωπικούς αλλά και τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος.

O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την σεζόν 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή και εκ των αρχηγών της ομάδας Γιάννη Καπετανάκη και του εύχεται να έχει υγεία και να εκπληρώσει τους προσωπικούς αλλά και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την σεζόν 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή Διονύση Πλαστουργό και του εύχεται να έχει υγεία και να εκπληρώσει τους προσωπικούς αλλά και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την σεζόν 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή Στάθη Μπουρνέλη και του εύχεται να έχει υγεία και να εκπληρώσει τους προσωπικούς αλλά και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την σεζόν 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Βουργουντζή και του εύχεται να έχει υγεία και να εκπληρώσει τους προσωπικούς αλλά και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την σεζόν 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Κατελούζο και του εύχεται να έχει υγεία και να εκπληρώσει τους προσωπικούς αλλά και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0