Τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών του Ίκαρου Καλλιθέας ο Πιπεριάς!!!

HomeΠοδόσφαιρoΑκαδημίες

Τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών του Ίκαρου Καλλιθέας ο Πιπεριάς!!!

Από τον Σταμάτη Β. Ο πολύ καλός και ανερχόμενος προπονητής Παύλος Πιπεριάς ανέλαβε τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών του Ίκαρου Καλλιθέας.

Ο Κούρντι στο σπίτι του τον Πανιώνιο!!!
Άντεξε με 10 παίχτες ο Πανιώνιος 0-0 με την Λάρισα
14 Ιουνίου 1987 – 14 Ιουνίου 2019 32 χρόνια από τον άθλο της Εθνικής μας!!!(vid)

Από τον Σταμάτη Β.

Ο πολύ καλός και ανερχόμενος προπονητής Παύλος Πιπεριάς ανέλαβε τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών του Ίκαρου Καλλιθέας.

Ο Πιπειάς εκτός από υπεύθυνος ακαδημιών έχει αναλάβει και προπονητής του εφηβικού τμήματος του συλλόγου.
Όπως γνωρίζουμε του Πιπεριά του αρέσει να εργάζεται με μικρά παιδιά και να τα πλάθει ποδοσφαιρικά καθώς όπως μας είχε πει και εδώ πριν λίγες μέρες το μέλλον του ποδοσφαίρου είναι τα μικρά παιδιά και το πως θα τα γαλουχίσεις είναι το πιο δύσκολο βήμα και του αρέσει αυτό πολύ να το δουλεύει με τα παιδιά!!!
Ο Πιπεριάς θα έχει φουλ πρόγραμμα καθώς θα είναι και συνεργάτης της αντρικής ομάδας με σκοπό την αξιοποίηση των ταλέντων και προώθηση στην ανδρική ομάδα!!!
Έχουμε την χαρά να μας μιλήσει ο Πάυλος για το εγχείρημα του αυτό με τις ακαδημίες του Ίκαρου Καλλιθέας.

Πιπεριάς: “Ειμαι στην ευχάριστη θέση να αναλάβω τις ακαδημίες του Ίκαρου Καλλιθέας ενός σωματείου που έχει έναν στόχο που με αντιπροσωπεύει απόλυτα να αναδεικνύει ταλέντα και να τα προωθεί στην ανδρική ομάδα πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Ηλία Οικονομίδη!
Στο πλευρό μου και συνεργάτη μου στην ακαδημία θα έχω τον Κώστα Καραδήμο που είναι και ποδοσφαιριστής και αρχηγός του ανδρικού τμήματος, εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν!!! “

Εμείς εδώ στο Πάμε Αθλητικά ευχόμαστε στο δικό μας παιδί τον Πάυλο Πιπεριά καλή επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά και πολλές νίκες!!!

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0