Χωρίς Λαζανά και Βάτσικα το Μεσολόγγι στη Χαλκίδα !!

HomeΠοδόσφαιρoΜεσολόγγι 2008

Χωρίς Λαζανά και Βάτσικα το Μεσολόγγι στη Χαλκίδα !!

Από τον Κώστα Π. Πρόκειται για τις δύο παίκτριες της ομάδας της αιτωλοακαρνανίας που πλήρωσαν την υπερπροσπάθεια στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ !! Η πρώ

Αθέατα τα δίκτυα για 270 ‘ στον Απόλλωνα..
Με Φατιόν και Τζιώρα ελπίδες για Δεληζήση !!!
Με Χιτζίδη σήμερα στο Μάλεμε !!

Από τον Κώστα Π.

Πρόκειται για τις δύο παίκτριες της ομάδας της αιτωλοακαρνανίας που πλήρωσαν την υπερπροσπάθεια στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ !!
Η πρώτη είναι γνωστό ότι υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και η δεύτερη ενώ έβγαλε κανονικά το παιχνίδι υποβλήθηκε σε μαγνητική που δυστυχώς έδειξε πρόβλημα στο γόνατο!
Η απουσία και των δύο αποτελεί ένα πρόσθετο πρόβλημα στο γιάννη γουλή εν όψει χαλκίδας στο κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι με την ομάδα των αβάντων ..
Σίγουρα επανέρχεται η σία φιλανδριανού που εξέτισε όπως και η χριστίνα πρασσά που αποθεραπεύτηκε αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν και αμφιβολίες για άλλες δύο η συμμετοχή των οποίων θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή .
Κατά τα άλλα το Μεσολόγγι 2008 προέβη και σε δύο μεταγραφές για ενίσχυση του. Περιμένω να ανακοινωθούν απο στιγμή σε στιγμή.Η μία εφ όσον ολοκληρώθηκε η μετακίνηση της δεν αποκλείεται να βρεθεί και στην αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί με πούλμαν !!

COMMENTS

WORDPRESS: 0