Ζητάει να γίνει ο τελικός η Cosmote

HomeΠοδόσφαιρo

Ζητάει να γίνει ο τελικός η Cosmote

Η Cosmote TV, με επιστολή της στην ΕΠΟ ζητάει να γίνει ο τελικός Κυπέλλου στην αρχική ημερομηνία που ήταν προγραμματισμένος.

Μεγάλο το διάστημα απουσίας τελικά για Πλατέλλα
Σοκ: Ύποπτο κρούσμα του Covid-19 στην ΕΠΟ!
«Πέταξε» ο Βόλος στο Περιστέρι!

Η Cosmote αναφέρει ότι η αναβολή θα επιφέρει ζημιά σε τεχνικό και εμπορικό επίπεδο και ζητάει να γίνει ο τελικός στις 26 Ιουλίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επιστολή: 

«Αξιότιμε κύριε Γαβριηλίδη,

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα για την πρόθεση της ΕΠΟ να αναβάλει τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ουσιαστικά μόλις 4 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του. Όπως αντιλαμβάνεστε η αναβολή αυτή μας δημιουργεί προβλήματα αφού έχουμε ήδη προγραμματίσει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες σε τεχνικό επίπεδο για την τηλεοπτική παραγωγή του αγώνα. Επιπλέον,  σε περίπτωση αναβολής θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε  τον μέχρι σήμερα εμπορικό μας προγραμματισμό (αναφορικά μάλιστα με το σημαντικότερο παιχνίδι της διοργάνωσης), κάτι το οποίο επηρεάζει φυσικά τις εμπορικές συνεργασίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε την επιθυμία της COSMOTE TV ο αγώνας να διεξαχθεί στην ημερομηνία που έχει ήδη καθοριστεί (Κυριακή 26/7) σε οποιοδήποτε γήπεδο αποφασιστεί και προφανώς κριθεί κατάλληλο από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς».

COMMENTS

WORDPRESS: 0