Η Αντριάνα Μαραγκού ευχαρίστησε Παναθηναϊκό και Αλαφούζο

HomeΠοδόσφαιρoSuper League

Η Αντριάνα Μαραγκού ευχαρίστησε Παναθηναϊκό και Αλαφούζο

Η σύζυγος του παλαίμαχου άσσου των «πρασίνων», Σπύρου Μαραγκού ευχαρίστησε με μήνυμα της στα social media τον Γιάννη Αλαφούζο και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την στήριξη που παρέχουν στην οικογένεια της.

Θέλει Μόλο ο Απόλλωνας!!
Μεγάλο βήμα για την 2η θέση έκανε η ΑΕΚ!
Κοντός: «Δεν υπάρχει θέμα Μπούκερ»

Όπως είναι γνωστό, ο Σπύρος Μαραγκός τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη με μια σπάνια ασθένεια, η οποία τον έχει αναγκάσει να «απομακρυνθεί» από τα κοινά της αγαπημένης του ομάδας. Χθες δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Τσάβι Ρόκα θα προσπαθήσουν να επανενεργοποιήσουν τον Σπύρο Μαραγκό και να τον βοηθήσουν να βρεθεί ξανά κοντά στο «τριφύλλι». Λίγο αργότερα, η σύζυγος του παλαίμαχου άσσου, Αντριάνα, αποκάλυψε ότι όλον αυτόν τον καιρό η «πράσινη» ΠΑΕ ήταν δίπλα σε εκείνη και τον σύζυγο της καταβάλοντας κανονικά τους μισθούς στον Μαργκό και πληρώνοντας τα έξοδα του νοσοκομείου.

Αναλυτικά το συγκινητικό μήνυμα της Αντριάνας Μαραγκού:

“Θέλω να γράψω εδώ κάτι που δεν είναι γνωστό. Ο κ. Αλαφούζος, παρά το γεγονός πως ο Σπύρος δεν περπατάει πια, δεν μπορεί να βρεθεί κοντά στην ομάδα, και να προσφέρει όπως παλιά, δεν έπαψε ποτέ να του πληρώνει το μισθό του. Κάθε μήνα μπαίνουμε στο νοσοκομείο για 4 ημέρες που του γίνονται ειδικές αγωγές. Κάθε μήνα εδώ και 4 χρόνια. Καλύπτει όλα τα έξοδα του νοσοκομείου. Ο Παναθηναϊκός μας στέλνει στο σπίτι όλες τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα που χρειάζεται και είναι πανάκριβα. Θα το ξαναπώ, δεν τον έχουμε δει και δεν του έχουμε μιλήσει ποτέ. Και είμαι βέβαιη πως δεν θα ήθελε να μαθευτούν αυτά, αλλά θα ήμουν αγνώμων αν δεν τα κατέθετα….”

COMMENTS

WORDPRESS: 0