Αποκάλυψη: Όλοι οι διάλογοι στην ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου

HomeΠοδόσφαιρoSuper League

Αποκάλυψη: Όλοι οι διάλογοι στην ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου

Γνωστοί έγιναν οι διάλογοι σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού που θα διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου.

Κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική Ελπίδων
ΕΠΟ: Ανακοίνωση για τελικό, Κλάτεμπεργκ και κόστος VAR!
ΕΠΟ: Οριστικά εκλογές στις 9 Οκτωβρίου

Το λόγο πήρε ο Λ. Θωμαϊδης ο οποίος είπε ότι η ΕΠΟ όρισε την ημερομηνία του τελικού στις 26/7 σεβόμενη τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, αλλά δεν ευθύνεται η ίδια επειδή η μία από τις δύο ομάδες δεν ήθελε να παίξει στη Ριζούπολη και η αστυνομία με τη η Περιφέρεια ακύρωσαν τον αγώνα. Δεν έχει ξαναγίνει, είπε ο Θωμαϊδης, η περιφέρεια να δίνει άδεια και την επόμενη ημέρα να την παίρνει πίσω.

«Έχετε στοιχεία γι’ αυτά που λέτε; Eδώ πρέπει να μιλάμε τεκμηριωμένα», είπε κάνοντας τον ανήξερο ο Αγραφιώτης και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να γίνει ο τελικός στις 30/8 γιατί θα έχει τελειώσει η αγωνιστική περίοδος και θα έχει αλλοιωθεί το ρόστερ των ομάδων, έχοντας πάρει θάρρος και από την ταυτόσημη άποψη του Πέτρ Φούσεκ που είπε ότι η ΕΠΟ θα είναι η μοναδική ομοσπονδία που δεν θα δηλώσει εγκαίρως τον Κυπελλούχο.

Το λόγο πήρε ο Π. Δημητρίου που χαρακτήρισε «τρελή» την απόφαση της αστυνομίας που την μία ημέρα έκανε σύσκεψη στη Ριζούπολη χωρίς να πει το παραμικρό και την άλλη δήλωσε ότι δεν μπορεί να την αστυνομεύσει.

Ο Δ. Κουπτσίδης προκάλεσε την αντίδραση του Αγραφιώτη όταν είπε ότι επιθεώρησε το γήπεδο της Ριζούπολης και διαπίστωσε ότι ο χλοοτάπητας ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού του είπε «μπράβο θα πάρετε εύσημα» για να λάβει την απάντηση του Κουπτσίδη «τα εύσημα θα τα πάρετε εσείς».

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0