Παναθηναϊκός: Στο «κάδρο» κονδύλι 20 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση της Λεωφόρου!

HomeΠοδόσφαιρoSuper League

Παναθηναϊκός: Στο «κάδρο» κονδύλι 20 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση της Λεωφόρου!

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να ζητήσει αύξηση του κονδυλίου για τα έργα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Καρέλης στον Παναθηναϊκό ;
Παναθηναϊκός: Μια ανάσα από την Κούπα οι Έφηβοι!!
Περιζήτητος ο Δώνης!

Κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες σχετικά με το ζήτημα του γηπεδικού στον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση του Συλλόγου περιμένει να ακούσει την πρόταση του Δήμου Αθηναίων για το πρότζεκτ του Βοτανικού και από εκεί και πέρα να πράξει αναλόγως. Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν μείνει ικανοποιημένος από την πρόταση του Δήμου, τότε ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να ζητήσει κονδύλι 20 εκατ. ευρώ για την ολική ανακαίνιση της Λεωφόρου και όχι απλά για να είναι το γήπεδο λειτουργικό.

Για να προχωρήσει βέβαια ένα τέτοιο σενάριο θα πρέπει να τροποποιηθεί ο νόμος έτσι ώστε να επιτραπεί η διαδικασία βαρύτερων εργασιών για την ανακατασκευή της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού, καθώς επίσης και αντικατάσταση του κονδυλίου των 7 εκατομμυρίων με νέο των 20. Το νούμερο που επιλέχθηκε από τον Παναθηναϊκό δεν είναι τυχαίο, καθώς θυμίζουμε ότι ανάλογο κονδύλι είχε εγκριθεί στο πρόσφατο παρελθόν για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

COMMENTS

WORDPRESS: 0