Αποχωρεί απο τον ΑΟΚ ο Δήμιζας

HomeΠοδόσφαιρoFootball League

Αποχωρεί απο τον ΑΟΚ ο Δήμιζας

Το οριστικό αντίο είπε στην ομάδα της Καβάλας ο Γιώργος Δήμιζας

Δεν τα κατάφερε στα Χανιά η Τριγλία
Βαριά ήττα για τον Εθνικό στην Κρήτη
Ο Μπέλερης στο Αιγάλεω!!!

Μετά απο τρια χρόνια ήρθε η στιγμή του τερματοφύλακα του ΑΟ Καβάλας να αποχωρήσει.Τώρα ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα  και η ομάδα του ΑΟΚ 1965 αναζητά τον επόμενο τερματοφύλακα της.Το σίγουρο είναι πως η συνεργασία έληξε με τον καλύτερο τρόπο και ο ποδοσφαιριστής έδειξε τον χαρακτήρα του τόσο στην έναρξη όσο και στη λήξη της συνεργασίας του την οποία, ανακοίνωσε με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

«Μετά από 3 υπέροχα και επιτυχημένα χρόνια ήρθε η ώρα να πω και εγώ το αντίο μου.

Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια του ΑΟΚ για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε και με βοηθήσανε να γίνω καλύτερος άνθρωπος ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου & καλύτερος ποδοσφαιριστής παίζοντας ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές – φροντιστές και όλους που ήταν κοντά μας, ιδιαίτερα στον Νίκο Σουμουλίδη για την εξαιρετική δουλειά που κάναμε 3 χρόνια.

Στον κόσμο της ομάδας που μας στήριξε πραγματικά και στα εύκολα και στα δύσκολα, τέλος χωρίς την οικογένεια Δεληκάρη δεν θα μπορούσα να είχα κάνει τίποτα καθώς ήταν αυτοί που με στηρίξανε και με βοηθήσανε παντού.

Φεύγω σαν φίλος με αμέτρητες αναμνήσεις που θα μου μείνουν για πάντα.

Καλή συνέχεια Αοκάρα!»

Ο ΑΟΚ συνεχίζει να μετραει «πληγές» αφού έχουν προηγηθεί πολλές ακόμη αποχωρήσεις και είναι βέβαιο πως η ομάδα της Καβάλας διανύει μια απο τις πιο δύσκολες χρονιές απο το έτος που ιδρύθηκε.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0