Ανατροπή με Μάνταλο που παραμένει στην ΑΕΚ

HomeΠοδόσφαιρoSuper League

Ανατροπή με Μάνταλο που παραμένει στην ΑΕΚ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αποσύρθηκε το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ.

Ήρθε ο Γκαρσία για την ΑΕΚ
Ο Θεοχάρης υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο στην ΑΕΚ
«Κρούση» των Γερμανών σε Μάνταλο

Παρά το γεγονός ότι όλα έδειχναν πως ο Πέτρος Μάνταλος θα πωληθεί από την ΑΕΚ στην Αλ Νασρ, η μεταγραφή τελικά χάλασε και ο αρχηγός της Ένωσης θα συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα.

Με μια επίσημη επίστολή της στην ΠΑΕ ΑΕΚ, η Αλ Νασρ γνωστοποίησε πως αποσύρεται από την διαπραγμάτευση για την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου.

 

«Εξαιτίας κάποιων καταστάσεων» αγνοήστε την πρόταση μας στις 24 Αυγούστου», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα που έστειλε η Αλ Νασρ, που ταυτόχρονα, ευχαριστεί την ΑΕΚ για την συνεργασία και τονίζει πως ελπίζει να υπάρχει συνεργασία μαζί της στο μέλλον.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι το ενδεχόμενο μεταγραφής του Μάνταλου τελείωσε και ο αρχηγός της ΑΕΚ συνεχίζει να φορά τη φανέλα της, τουλάχιστον με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

 

Νωρίτερα σήμερα το SDNA είχε αποκαλύψει πως παρά την θετική απάντηση της ΑΕΚ στην πρόταση της Αλ Νασρ, το βράδυ της Τρίτης, από τότε δεν είχε υπάρξει άλλη εξέλιξη που να δικαιολογούσε να μιλάμε για τελειωμένη μεταγραφή.

Οι οριστικές εξελίξεις ήρθαν σήμερα, όπως αναφέρθηκε και στο ρεπορτάζ μας νωρίτερα, αλλά τελικά κρατούν τον Πέτρο Μάνταλο στην ΑΕΚ.

Το επιβεβαιώνει πλέον επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ, που γνωστοποίησε πως πριν λίγο έφτασε έγγραφο από την Αλ Νασρ του Ντουμπάι, με το οποίο πληροφορούν πως «εξαιτίας κάποιων καταστάσεων, αγνοήστε την πρόταση μας στις 24 Αυγούστου». Ευχαριστούν για την συνεργασία, δεν ρίχνουν καμιά ευθύνη στην ΑΕΚ (δεν έχει άλλωστε …)και αποσύρονται. Αναφέρουν μάλιστα πως ελπίζουν σε άλλη συνεργασία, στο μέλλον …

Στην ΑΕΚ σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA δεν αιφνιδιάστηκαν ακριβώς. Για την ακρίβεια πληροφορίες που είχαν προκαλέσει προβληματισμό, είχαν φτάσει στους ανθρώπους της Ένωσης από πολύ αργά το βράδυ Τρίτη προς Τετάρτη και σήμερα περίμεναν να δουν αν θα επιβεβαιωθούν ή όχι.

Είχαν κι έχουν υπόψη τους, πως για την συγκεκριμένη μεταγραφή που ήθελε να κλείσει η Αλ Νασρ στην θέση του επιθετικού χαφ, υπήρξε μεγάλος ανταγωνισμός από μάνατζερ που ήθελαν να «σπρώξουν» παίκτες. Όπως επίσης πως μαζί με τον Μάνταλο υπήρξαν τουλάχιστον άλλες δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που η ομάδα από τα Εμιράτα εξέτασε σοβαρά. Ωστόσο στην τελική ευθεία, η επίσημη πρόταση που κάλυπτε τα «θέλω» της ΑΕΚ, έγινε. Υποθέτουν, αλλά όχι με σιγουριά, πως υπήρξε στην πορεία παρασκήνιο και για άλλες περιπτώσεις, που έβαλαν φρένο στις εξελίξεις με τον αρχηγό της ΑΕΚ.

Όλα αυτά δεν έχουν πλέον τόση σημασία. Το γεγονός είναι πως ο Πέτρος Μάνταλος μένει στην ΑΕΚ και θα παίξει κανονικά φυσικά και στον τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Βεβαίως είναι ένα μεγάλο ερώτημα η ψυχολογική του κατάσταση με όλα όσα έχουν συμβεί και με δεδομένο πως συζητούσε για ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο.

Παράλληλα από την στιγμή που ο Μάνταλος μένει, δεν υφίσταται διαδικασία αντικατατάστασης του. Και ο σχεδιασμός της ΑΕΚ σίγουρα θα αναπροσαρμοστεί, με την συγκεκριμένη θέση να μην αποτελεί πια προτεραιότητα, τουλάχιστον σε επίπεδο αναζήτησης επιλογής πρώτης γραμμής.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι στην Ένωση κοιτούν πλέον προς τον τελικό.

ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ»

Στο μεταξύ όπως από την πρώτη στιγμή είχε αποκαλύψει το SDNA, αν δεν τελείωνε η μεταγραφή του Λέμος στην Φενέρμπαχτσέ, ο μάνατζερ του Μάρκο Λιβάγια, ο Βιτσέντσο Καβαλιέρε δεν θα ερχόταν στην Αθήνα. Η μεταγραφή λοιπόν τελείωσε σήμερα αργά το απόγευμα. Τώρα, ανεξάρτητα από το πότε θα φτάσει ο Καβαλιέρε στην χώρα μας, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει συζήτηση για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου, πριν τον τελικό κυπέλλου.

Καμιά εξέλιξη δεν θα υπάρξει μέχρι τότε, ούτε και για το συμβόλαιο του Ολιβέιρα. Γενικώς από σήμερα όπως είπαμε και πριν, το σύνθημα στην ΑΕΚ είναι «όλα για τον τελικό» και άρχισαν να φροντίζουν να το μεταδώσουν και προς τα έξω.

Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς Ένωσης γελάνε με δημοσιεύματα στην Τουρκία που εμφανίζουν τον Λιβάγια να θέλει να φύγει ή να ζητάει …5 εκατομμύρια το χρόνο για να ανανεώσει. Το ίδιο ισχύει και για ανάλογα δημοσιεύματα πως ήδη υπάρχει πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του. Δεν μπορεί να ξέρει κανείς …τι κομίζει ο Καβαλιέρε κι αν κομίζει κάτι, αλλά προς το παρόν καμιά πρόταση δεν υπάρχει.

COMMENTS

WORDPRESS: 0