Ρόβας: «Είμαι πολύ δεμένος με τον Ηρακλή»

HomeΠοδόσφαιρoΗρακλής

Ρόβας: «Είμαι πολύ δεμένος με τον Ηρακλή»

Από τον Ηρακλάκια Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Χρήστος Ρόβας, και μίλησε για τις καταστάσεις που βίωσε στον

Ηρακλής «Από την αρχή πίστεψα στην πορεία πρωταθλητισμού»
Ηρακλής με 6άρα!!!
Πεντάρα ο Ηρακλής στον Πιερικό και πρωτιά στον όμιλο!!!

Από τον Ηρακλάκια

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Χρήστος Ρόβας, και μίλησε για τις καταστάσεις που βίωσε στον Ηρακλή, την καμμένη γη που συνάντησε την πρώτη μέρα που πήγε στον Γηραιό, τις αλλαγές προπονητών ενώ παραδέχθηκε πως περίμενε τον Ηρακλή μέχρι πριν μερικές μέρες για να δει αν θα μπορεί να αγωνιστεί εκεί.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Οταν πήγα την πρώτη μου μέρα στον Ηρακλή συνάντηση καμμένη γη. Δεν υπήρχε παιδιά, υπήρχαν 15 παιδιά κάτω των 18, δεν υπήρχαν αποδυτήρια, το γήπεδο ήταν σαν χωράφι. Μέσα από αυτή την κόλαση αταφέραμε να βγούμε πρωταθλητές χωρίς να έχουμε κάνει προετοιμασία. Οταν έπαιζα στον Ηρακλή κόντρα σε χωριά με 500 άτομα στην κερκίδα, δεν μπορούσες να μην κερδίσεις. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που βιώνει ο κόσμος, είμαι ευλογημένος με αυτό που έζησα στον Ηρακλή, με την αγάπη που μου έδωσε ο κόσμος.

Αυτή τη στιγμή είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, αυτή η ομάδα με 111 χρόνια ιστορίας δεν υπάρχει σε καμία κατηγορία. Δεν ξέρω πως μπορεί και το βιώνει ο κόσμος αυτό. Εγώ πέρυσι βίωσαν 5 αλλαγές προπονητών, στην προετοιμασία ήμασταν 22-23 παίκτες και μείναμε 4-5 ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ δύσκολο μια ομάδα να πατήσει στα πόδια της μετά από τόσες αλλαγές προπονητών, ακόμη και όταν αυτή η ομάδα λέγεται Ηρακλής. Αγωνιστικά δεν ήμασταν καλοί αλλά βαθμολογικά δεν έπεσε. Αυτό που συνέβη ήταν η τέταρτη φορά που συνέβη στον Ηρακλή.

Ο κόσμος του Ηρακλή πονάει την ομάδα, είναι το μέταλλο αυτής της ομάδας. Σίγουρα έγιναν λάθη την περσινή χρονιά, οι λάθος επιλογές αποτελούν αλυσίδα, οι 5 αλλαγές προπονητών επηρέασαν πολύ την ομάδα, δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Το καλύτερο για μένα είναι να ξεκινήσει από χαμηλά ο Ηρακλής και να φτάσει όπου μπορεί να φτάσει. Πρέπει να υπάρχει μια υγεία στην ομάδα για να πάει καλά, πρέπει να υπάρξει ο Ηρακλής μας. Είμαι πολύ δεμένος με τον Ηρακλή, αλλά αν πήγαινε η ομάδα στις τοπικές κατηγορίες ίσως να μην μπορούσα να πάω για να βοηθήσω την ομάδα γιατί έχω προτάσεις από Σούπερ Λιγκ 2.

Σημαντικό ρόλο για μια ομάδα να υπάρχει ένας κορμός. Με εντυπωσίασε ο κ.Τροϊζι. Περίμενα μέχρι τις 4-5 Αυγούστου τον Ηρακλή, ανυπομονούσα για το τι θα γίνει αλλά πρέπει να κοιτάξω και εγώ το μέλλον μου. Μακάρι να μπορέσω κάποια στιγμή να παίξω στον Ηρακλή στη Σούπερ Λιγκ 1, εκεί που του αρμόζει».

Πηγή: https://www.iraklis1908.gr

COMMENTS

WORDPRESS: 0