Βαριά ήττα για τον ΑΡΗ 3-0 από την Μόλντε

HomeΠοδόσφαιρoEuropa League

Βαριά ήττα για τον ΑΡΗ 3-0 από την Μόλντε

Από τον Αρειανό Όσο καλός ήταν ο ΑΡΗΣ μας στην Κύπρό τόσο κακός ήταν χθες στην Νορβηγία κόντρα στην Μόλντε. Η ομάδα μπήκε κάπως σαν να ήταν ασύν

Το τρένο ΑΡΗΣ συνεχίζει προς την Super League
Κακή εμφάνιση και ήττα στην Βόννη ο ΑΡΗΣ
Φιλικό στο Αιγίνιο την Πέμπτη ο ΑΡΗΣ μας!!!

Από τον Αρειανό

Όσο καλός ήταν ο ΑΡΗΣ μας στην Κύπρό τόσο κακός ήταν χθες στην Νορβηγία κόντρα στην Μόλντε.

Η ομάδα μπήκε κάπως σαν να ήταν ασύνθετη. Με ελάχιστες εκρήξεις επιθετικές.

Η άμυνα μας έκανε πολλά λάθη όπως άλλωστε και ο τερματοφύλακας μας και όταν η Μόλντε πίεζε ο ΑΡΗΣ τα έχανε.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν κατάφερε να τους περάσει  το ότι να μην έχουν τόσο άγχος. Η ομάδα παρατάχθηκε με 4-3-3 αλλά η ομάδα δεν είχε καθόλου ανάπτυξη.

Στο 27ο λεπτό έπειτα από αδράνεια της άμυνας μας το σκορ έγινε 1-0 με τους γηπεδούχους μέχρι εκείνη την ώρα να έχουν μόνο την υπεροχή και τον ΆΡΗ να έχει ένα καλό σουτ στο 5ο λεπτό.

Στο 31ο λεπτό ο ΑΡΗΣ πλήρωσε τα λάθη του για ακόμα μια φορά καθώς οι πασούλες στην αμυνα με τον τερματοφύλακα έφερε την λάθος πάσα και το 2-0.

Στο 40ο λεπτό ένα σουτ δικό μας το εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της Μόλντε.

Το ημίχρονο έληξε με το σκορ 2-0 και στην επανάληψη στο 51ο λεπτό το σουτ του Ιντέγιε ήταν απλά πολύ λίγο για να το πούμε κάπως  καλό.

Στο 57ο λεπτό η Μόλντε παραλίγο να κάνει το 3-0 αλλά δεν τα κατάφεραμ καθώς τα κατάφερε η άμυνα μας από τις λίγες φορές.

Ο ΑΡΗΣ τα είχε όλα ήρθε και η αποβολή του Βέλεθ με κόκκινη κάρτα στο σκο να είναι φυσικά ήδη 2-0 με την Μόλντε να καταφένει να κάνει και το 3-0 στο 88ο λεπτό και να βάζει δυνατές βάσεις για την πρόκριση της.

COMMENTS

WORDPRESS: 0