HomeΠοδόσφαιρoΟΦΗ

Ανακοίνωσε Λαμπράκη ο ΟΦΗ / Αναμένουμε τα σπουδαία με Νιόπλια

Από τον Μάνο Χ. Καλημέρα σε όλους! Ένα-ένα ο ΟΦΗ συμπληρώνει τα κομμάτια του παζλ για τη νέα σεζόν και οι προθέσεις φάνηκαν από νωρίς, με τους Κρητι

Έγινε η πρώτη συνάντηση μεταξύ ΟΦΗ & Νιόπλια
Όλα δείχνουν παραμονή Νιόπλια!
Αρχίζει και βγαίνει ήλιος πάνω από το Anfield!!!!

Από τον Μάνο Χ.

labrakisofikaliΚαλημέρα σε όλους!

Ένα-ένα ο ΟΦΗ συμπληρώνει τα κομμάτια του παζλ για τη νέα σεζόν και οι προθέσεις φάνηκαν από νωρίς, με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν με κάθε επισημότητα τον Σταύρο Λαμπράκη για την θέση του τιμ μάνατζερ του συλλόγου!

Ήταν μια υπόθεση που κάθε μέρα που περνούσε όδευε προς γάμο, όμως την Τρίτη το απόγευμα τα πράγματα έγιναν λίγο περίεργα, με την πρώην ομάδα του Εργοτέλη να κάνει επίσημη κρούση στον Σ.Λαμπράκη για να αναλάβει την ομάδα σαν προπονητής.

Ο ίδιος ο Λαμπράκης, θέλει να ακολουθήσει καριέρα προπονητή, ωστόσο επέλεξε την καρδιά του και είπε το πολυπόθητο ναι στους ανθρώπους του ΟΦΗ.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας, ο νέος τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ δήλωσε:

«Θέλω να ξέρετε ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον ΟΦΗ. Θα δώσω ότι έχω και δεν έχω για αυτή την ομάδα. Είναι για μένα μεγάλη πρόκληση ο ΟΦΗ και θέλω να πάει καλά. 

Βλέπω την προσπάθεια που κάνετε ως διοίκηση και το όραμα που έχετε για αυτήν την όμαδα. Πιστεύω ότι με την εμπειρία μου και τη γνώση μου θα μπορέσω να βοηθήσω.

Αγαπώ τον τόπο μου και τη δουλειά μου και έχω εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνω», ενώ για την επικείμενη συνεργασία του με τον Νίκο Νιόπλια ανέφερε: «Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και είναι σημαντικό ότι έχουμε κοινό κώδικα επικοινωνίας. Έχει εμπειρία από μεγάλες ομάδες και θέλει να δουλεύει επαγγελματικά, κάτι που με εκφράζει απόλυτα. 

Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά και θα φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Από την δική του πλευρά, ο πρόεδρος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης δήλωσε:

« Σταύρο,χαίρεις άκρας εκτίμησης από όλους μας και από τον προπονητή μας.
Θέλουμε ένα δικό μας άνθρωπο για να στήσουμε την ομάδα την επόμενη χρονιά και κρίναμε ότι είσαι ο πιο κατάλληλος, για τη δουλειά αυτή.

Πολύ σύντομα θα είμαστε ως διοίκηση σε θέση, να σας μιλήσουμε για τις οικονομικές δυνατότητες, της επόμενης χρονιάς. Είμαστε σε καλό δρόμο πάνω σε αυτό.
Στόχος μας είναι η ομάδα να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ, αλλά αυτό που έχει σήμερα μεγαλύτερη σημασία είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί».

Στον σύλλογο καλωσόρισε τον Λαμπράκη και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, Γιάννης Βάβουλας:

«Προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην λειτουργία μας ως ομάδα, με αφορμή την άνοδο στην Football league. Θέλουμε να πετύχουμε και για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να συνεργαστούμε με επαγγελματίες.
Χρειαζόμαστε την ποδοσφαιρική εμπειρία του Σταύρου Λαμπράκη και ξέρουμε τι έχει κάνει μέχρι σήμερα και τι έχει επιτύχει.
Ξέρει την Β’ Εθνική, αλλά και την Σούπερ Λίγκ, στην οποία ευελπιστoύμε να είμαστε του χρόνου».

Στο θέμα που καίει τώρα και δεν είναι άλλο από την παραμονή του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο των Ασπρόμαυρων, φαίνεται πως υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, ώστε ο «Κόκος» να αφήσει την δική του -προπονητική- ιστορία στον ΟΦΗ.

*Στην φωτογραφία ο Σταύρος Λαμπράκης (αριστερά), με τον Αντίπα Σηφάκη (δεξιά).

COMMENTS

WORDPRESS: 0