Έτοιμος ο ΟΦΗ για την νίκη κόντρα στον Παναιγιάλειο

HomeΠοδόσφαιρoSuper League 2

Έτοιμος ο ΟΦΗ για την νίκη κόντρα στον Παναιγιάλειο

Από τον Οφητζή Με προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (25/4) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του , γ

Στον ΟΦΗ ο Óscar Whalley
Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τον ΟΦΗ
Παρουσίαση ΠΑΕ ΟΦΗ χθες (vid)

Από τον Οφητζή

Με προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (25/4) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του , για την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο σήμερα (Πέμπτη 26/4, 5μμ).

Στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκονται οι Βουό, Παπαστεριανός και Μαχαίρας, οι οποίοι ξεπέρσαν τα προβλήματα τραυματισμού, που αντιμετώπισαν.

Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας δεν είναι οι τραυματίες Λεάλ, Μονιάκης, Δερμιτζάκης, Οικονόμου, οι τιμωρημένοι  Νάστος, Ποτουρίδης, Κουτσιανικούλης και οι Παναγιώτου, Πλευράκης, Νοικοκυράκης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Παπαδόπουλος, επέλεξε 19 παίκτες.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Στρέζος, Γιαγκιόζης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Παπαστεριανός, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Ντίνας, Τοπούζης, Βουό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Δερμτζάκης, Παναγιώτου,Μονιάκης, Ποτουρίδης, Νάστος, Οικονόμου, Πλευράκης, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Νοικοκυράκης.

COMMENTS

WORDPRESS: 0