Ακόμα μια χρονιά έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στα μεταξύ τους ντέρμπι

HomeΠοδόσφαιρoSuper League

Ακόμα μια χρονιά έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στα μεταξύ τους ντέρμπι

Από τον Ερυθρόδερμο Με μια μεστή και συνάμα ουσιαστική εμφάνιση οι ερυθρόλευκοι νίκησαν την ΑΕΚ και έπιασαν και πάλι κορυφή έχοντας σχεδόν το απόλυτο

Τα προγνωστικά από τον Ερυθρόδερμο
Φιλικό με Λεγανές ο Ολυμπιακός
Προγνωστικά Κυριακής από τον Ερυθρόδερμο

Από τον Ερυθρόδερμο

Με μια μεστή και συνάμα ουσιαστική εμφάνιση οι ερυθρόλευκοι νίκησαν την ΑΕΚ και έπιασαν και πάλι κορυφή έχοντας σχεδόν το απόλυτο σε 8 αγωνιστικές 7 νίκες και 1 ισοπαλία χτίζοντας συναμα και ένα σερί στο δρόμο για την κατάκτηση του φετινού μεγάλου στόχου που είναι το πρωτάθλημα.

Παρόλη την κούραση από την μεγάλη μάχη μεσοβδόμαδα με την Μπάγερν Μονάχου οι ερυθρόλευκοι εμφανίστηκαν στον προχθεσινό αγώνα φρέσκοι και πολύ ανταγωνιστικοίι και με σαφή προσανατολισμό και πλάνο για την κατάκτηση της νικης.
Αυτό οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό και πιστώνεται στον προπονητή και άνθρωπο Μαρτίνς που φέτος παρουσιάζει έναν πολύ πιο βελτιωμένο Ολυμπιακό με καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό.
Με τις υποχρεώσεις να αυξάνονται αλλά και να μεγαλώνουν οι απαιτήσεις ο Ολυμπιακός βγάζει ένα αρκετά καλό πρόσωπο που χαροποιεί ιδιαίτερα κόσμο και διοίκηση και δίνει υποσχέσεις για το μέλλον με αρκετά καλά δείγματα.
Αρκετοί παίκτες δικαιώνουν τον προπονητή τους για την εμπιστοσύνη αλλά και τις ευκαιρίες που αυτός τους δίνει μεγάλος ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις έχει κάνει αρκετά πιο εύκολο το έργο του Μαρτίνς γιατί πολύ απλά όλοι δουλεύουν και παλεύουν για μια θέση και ευκαιρία και βλέπουν ότι όταν θα είναι καλά πολύ απλά θα την πάρουν και δεν θα αδικηθούν σε καμία των περιπτώσεων.
Αρκετά καλός λοιπόν σε όλη την διάρκεια του χθεσινού αγώνα δεν έδωσε δικαιώματα στην ΑΕΚ για να έλπιζει για την νίκη και έτσι εξασφάλισε σχετικά εύκολα το τρίποντο.
Για την διαιτησία αλλά και το σκληρό παιχνίδι των παικτών της ΑΕΚ πολλά πράγματα δεν έχω να πω το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι θα έπρεπε να είναι ποιο προσεκτικοί γιατί και αυτοί έχουν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς.
Υγ1 Υγεία και δύναμη σε όλους
Υγ2 Χαμόγελο και τρελά η λύση στα προβλήματα

COMMENTS

WORDPRESS: 0