Πρωταθλητής με την αξία του ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2 την ΑΕΚ

HomeΠοδόσφαιρoSuper League

Πρωταθλητής με την αξία του ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2 την ΑΕΚ

Από τον Κοκκινοφρουρό Ο Ολυμπιακός μας πανηγύρισε την κατάκτηση του 45όυ πρωταθλήματος στην Ελλάδα πανάξια και δίκαια παίζοντας το καλύτερο ποδόσφα

Συντριπτικά ανώτερος, αλλά άτυχος ο Ολυμπιακός
Έρχεται η Κυριακή….
Η Πλζεν στο δρόμο του Ολυμπιακού

Από τον Κοκκινοφρουρό

Ο Ολυμπιακός μας πανηγύρισε την κατάκτηση του 45όυ πρωταθλήματος στην Ελλάδα πανάξια και δίκαια παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο από όλους του τους εγχώριους αντίπαλους.

Ο Μαρτίνς με την δουλειά του έδειξε το πόσο ικανός προπονητής είναι και σήμερα στο 100 παιχνίδι του στον πάγκο μας νίκησε και την ΑΕΚ με 1-2 κατακτώντας το πρωτάθλημα.!!!

Ένα πρωτάθλημα που κατακτήθηκε με πολύ κόπο αλλά δίκαια.

Ο Ολυμπιακός μας για ακόμα μια χρονιά δείχνει το ποια ομάδα είναι αφεντικό στην Ελλάδα και απλά με την μπάλα που παίζει κλείνει στόματα!!!

Στα του αγώνα τώρα ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και με μια γκολάρα του Ελ Αραμπί στο 38ό λεπτό και ακόμα ένα του Καμαρά στο 44ό λεπτό κλείδωσε την νίκη- πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ μείωσε στο 66ό λεπτό αλλά ο Ολυμπιακός μας έκανε συντήρηση αποτελέσματος και τώρα από εδώ και πέρα παίχτες,  προπονητές, κόσμος και διοίκηση θα γευτούμε όλοι μαζί σαν οικογένεια το πιο μαγικό, μάγκικο Πειραιώτικο πρωτάθλημα!!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0