ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Στηρίζεται το πλάνο της περσινής σεζόν»

HomeΠοδόσφαιρoSuper League

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Στηρίζεται το πλάνο της περσινής σεζόν»

Από τον Μάνο τον πράσινο Με μια ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στηρίζει το πλάνο της και συνεχίζει και δείχνει τον προβληματισμό της για την άσχημη

Mε Γιόχανσον η προπόνηση του Παναθηναϊκού
Herbalife Gran Canaria – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – 80-99
Οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού

Από τον Μάνο τον πράσινο

Με μια ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στηρίζει το πλάνο της και συνεχίζει και δείχνει τον προβληματισμό της για την άσχημη μέχρι τώρα εικόνα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΘΗΝΑΪΚΟΣ:

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία και τα αποτελέσματα της ομάδας αναμφισβήτητα προβληματίζουν όλους μας στον Παναθηναϊκό.

Υπάρχει πλήρης συνειδητοποίηση της κατάστασης και κρίνεται επιβεβλημένη από όλους τους φορείς του Παναθηναϊκού (διοίκηση, τεχνική ηγεσια, κόσμος) η άμεση βελτίωση. Παράλληλα, η διοίκηση στηρίζει το πλάνο που εκπονήθηκε πριν την έναρξη της περσινής σεζόν και περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας. Είναι πια άμεση ανάγκη και οι ποδοσφαιριστές μας, συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, να παρουσιάσουν τις πραγματικές τους ικανότητες.

Πλέον η προσοχή όλων επικεντρώνεται απόλυτα στον προσεχή αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, απ’ όπου και περιμένουμε να δούμε αλλαγή στην εικόνα του Παναθηναϊκού.»

COMMENTS

WORDPRESS: 0